_
Kivéve
  • 2013. szept. 07.
  • 287
  • 3
  • 4
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Sony DSC-HX5V
Fókusztáv: 4.6mm
Rekesz: f/8.0
Zársebesség: 1/400
ISO: 125
Készült: 2013. szept. 07. 10:40
Kevesebb
Több

Rolling   2013. szeptember 11.

Kálvin teret is részben nekik adták át.,de a Vámház csarnok előtti zebrán is árusokat,koldusokat kerülgetünk.A belváros közepén,ahol turisták tízezrei is járnak,fotóznak naponta ebből a látványosságból.

Bányászlány   2013. szeptember 11.

..pontosan ismered az általam is elég gyakran látogatott központi helyeket, valóban, a csarnok előtti megálló végén , műlábait maga mellett tartó rokkant is, már-már emblematikus alakja a környéknek....

Rolling   2013. szeptember 14.

Nézd::1,ezek forgalmi csomópontok.
2,Ide (is ) járok vásárolni.
3, Itt laktam évekig.
4, Kerékpárosként járom a várost.
5,A gép mindig nálam van.
6,Nekem,ők ismerős arcok,akár a Duna parti házak,nyaralók,igaz másképpen.
7, A hídon ülő koldust már jó 10 éve a Szent István körútról ,,ismerem".Ahogy sokukat,akik leadják a pénzt naponta ,mert Romániából van többségük.
8,A Battyhány téren is más csapat van.Kőkeményen a Parlamentet fotózó turistákat ,,könnyítik meg".Amit szintén tud a Yard+ sokunk.
9,Lehel téri piacot előtti placcot sem kell bemutatni.
10, Korunknál fogva,sajnos folyamatosan több ,,góc" lesz amit kerülnénk,de csomópont(ép azért vannak ott)így marad a látvány,kerülgetés,,,ahogy a szórólapost,koldust,,akár a villamoson sem hagy békében.

Bányászlány   2013. szeptember 15.

Látom pontokba szedted, szépen részletezted is a nagy egészet, ami így együtt és tételesen is igaz az utolsó pontig s mint ilyen, mielőbbi megoldásra vár.....többet - tehetetlenségemnél fogva - nem tudok hozzáfűzni.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban