_
Kánikula....
  • 2013. jún. 22.
  • 442
  • 12
  • 6
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Szomszéd ház tikkadt cicája a teregetés tetején piheg...
Gyártó: Sony DSC-HX5V
Fókusztáv: 42.5mm
Rekesz: f/5.5
Zársebesség: 1/60
ISO: 400
Készült: 2013. jún. 21. 19:51
Kevesebb
Több

Bányászlány   2013. június 23.

...a mosott ruha tulajdonosa szegény tulajdonképpen valóban örül, már amint, hogy él, ugyanis - bár személy szerint nem ismerem őket - de a szemközti ablakból van rálátásom az kis életükre már jó néhány éve. Az asszonyt, a - gondolom - főállású anyát, számtalan különböző korú és nemű csemete és egy férj, na meg a macska veszi körül, kiknek a nap minden órájában áll a rendelkezésére (van vagy 40 kilós), tehát úgy gondolom ez a kis intermezzo érdekli legkevésbé a késő estére már hulla fáradt mamát. :-)

anna schwelung   2013. július 04.

....meglehet ma reggel Fiala vele beszélgetett fél órát telefonon....még inkább negyvenhez közel, több gyerekkel, elhunyt fiának kisgyermekével, férjjel él együtt betegen,....habár igen sok család élhet így...

Bányászlány   2013. július 04.

...sajnos ez így igaz, de nem hinném, hogy pont Ő lett volna ez egy fiatal asszony, megtört, de fiatal. A Fiala meg nálunk a fonyódi parton sütteti rendre a pocakját, mivel házszomszédok vagyunk (társasház). :-))

anna schwelung   2013. július 04.

Most a Volt fesztiválon van, a reggel 7-9 közti műsora is felvétel. RádioQ 99,5 ...érdemes meghallgatnod, holnap reggel is konzerv beszélgetések lesznek, amúgy a hajdani Szilágyi Jánosos stílusban találomra felhívott embereket és aki hajlandó volt, beszélgetett vele.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban