_
Irgalmas...
  • 2013. jan. 26.
  • 321
  • 5
  • 5
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Sony DSC-HX5V
Fókusztáv: 20.4mm
Rekesz: f/5.0
Zársebesség: 1/200
ISO: 125
Készült: 2013. jan. 26. 14:29
Kevesebb
Több

Bányászlány   2013. január 30.

Bizony Csillus, igazán szép helyen búvik meg a fák között az Eötvös utca 4. alatt, nem messze tőle a fogas megálló, s szinte mellette (roppant veszélyes !) a Szamos Szépkilátás Cukrászda....:-)))

Bányászlány   2013. január 30.

...boldogan kalauzolnálak magam is, bár a krémesük igazán veszélyes! :-)))

Bányászlány   2013. január 30.

...nem lehet, értsd meg egyszerűen képtelenség, belépsz és nyomban ott pöffeszkedik Tőled balra a csillogó üvegen át és csak hívogat és hívogat, hívogat....:-(((....hogy a többiekről ne is beszéljek!!!

Bányászlány   2013. január 30.

...szóval a NÖI akarat éppen előtöröben van, tudod túl sok a tükör a lakásban s mint ilyen, egyszerűen rákellett döbbenjek, hogy itt az ideje, vagy letakarni őket, vagy a józan észre és a női hiúságomra hallgatni (szépkilátót messze elkerűlni!!!) :-((( ....amit nem lát a szem, nem fáj a szívnek...legalább is ezt állítják a balgák..:-)))

Bányászlány   2013. január 30.

....de Csillu, annyira nehéz lemondani! Jön a ragyogó szép tavasz....nem szabad beletörődnünk, ma reggel 72 kg-t mértem, hat éve még 56 kg voltam, akkor sokkal többet mozogtam, rengeteget sétáltunk minden este lefekvés elött, most pedig annyit kell dolgozni, hogy nincs idő, sem kedv már 1/2 7 után este túrázni, örülünk, hogy hazaértünk. Most nehogy azt gondold, (bár csak úgy lenne) hogy megállásom sincs egész nap, sajnos rengeteget esett vissza a forgalom mindenütt, minket is beleértve, de akkor is itt kell ülni és várni, várni, várni s gondolhatod ez csöppet sem tesz jót a kilóknak....bár már behoztunk egy taposógépet is, de az fityfirity... :-((((

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban