_
...a mi hajléktalanunk..
  • 2012. nov. 18.
  • 503
  • 3
  • 4
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
A közértből kiáramló meleg és némi adomány, ami évek óta életben tartja ez a szegény embert..(Lágymányosi utca - Budafoki út sarok)
Gyártó: Sony DSC-HX5V
Fókusztáv: 18.7mm
Rekesz: f/5.0
Zársebesség: 1/125
ISO: 400
Készült: 2011. nov. 19. 00:27
Kevesebb
Több

mammaróza   2012. november 24.

:(:( a sz.gépem az ablak mellett van, és a földszinten lakom. Egyik hajnalban köhécselést hallottam az utcáról! .... aztán egy kis idő múltán megint! gondoltam már megnézem mi van odakint! egy hajléktalan, a gázkonvektorom kéménye mellett próbált egy kicsit megmelegedni!:(:(:( Nagyon sokkolt a látvány! most kövezzetek meg, de nem mertem kiszólni és adni neki semmit, féltem, hogy esetleg máskor is odajön, vagy bekopog.... vagy tudom is én!! (egyedül élek!)

Bányászlány   2012. november 24.

...megtudlak érteni, az ember sohasem tudhatja meddíg merészkedhet el velük, Ő, a képen látható férfi, egy világotjárt, olvasott ember, soha nem kér, de hálásan elfogad minden adományt, csak akkor nem adunk neki, ha körbeállják hasonló sorsú társai, de, azok olykor olveszik mindenét, ezért nem adok elöttük....nem értem miért nem megy be a szállóba, vannak kifogásai, de azok sajnos nem elfogadhatóak, ha ember életről van szó...

mammaróza   2012. november 24.

... nem szeretnek a szállóra menni, mert ott meglopják egymást!:(

Bányászlány   2012. november 24.

...pedig olyan egyszerűen meglehetne ezt is oldani, józan paraszti ésszel, csupán annyi lenne a teendő (akár a Gellért fürdőben- durva példa belátom), hogy az "értékeknek" külön kis fakkok lennének biztosítva és az odaérkezéskor betett holmit távozáskor kézbe visszaadnának a tulajdonosának, ennyire egyszerű.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban