_
Sikátor
  • 2011. aug. 20.
  • 526
  • 12
  • 18
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Canon PowerShot G11
Fókusztáv: 12.1mm
Rekesz: f/5.0
Zársebesség: 1/400
ISO: 80
Készült: 2011. aug. 07. 13:00
Kevesebb
Több

susan38a   2011. augusztus 22.

"Romantikus átjárók..".c.gyűjteményben a helye. A keresőben megtalálod . Nagyon szépek a fények, és a különböző falsíkok.

balmár   2011. augusztus 23.

Nagyon köszönöm! Ez volt számomra a legnagyobb meglepetés. Még egyszer hálásan köszönöm.

tacsifoto   2011. augusztus 23.

Én is köszönöm, hogy betetted a gyűjteménybe.

balmár   2012. július 25.

Igen, Szentendre.

Köszönöm a sok kedvencelést és, hogy volt türelmed végig menni a sok fotómon.

Regulus   2012. szeptember 13.

Ezt a beállítást én is feltettem (két szívecskét kaptam is érte)

Regulus   2012. szeptember 13.

Rotálni szoktam a képeimet, nem akarok sok képet tartani a neten. A hivatkozott a kép is áldozata lett ennek, mert nem láttam sikeresnek. De a jobban szereplőket is le szoktam venni, mert a visszajelzések egy idő után már figyelembe vehetők. Ezt más is megtehetné, akkor nem lenne néhányunknál pl. 7899 db kép az indán. Más részről képeimet ugyanaz a 8-10 indás nézi meg, többi csak az avatart nézi, és/vagy a barátok képeit. Ezt nem a régebbi kritikus hozzászólásaimnak köszönhetem, mert mások nálam sokkal "véleményezőbbek".

balmár   2012. szeptember 13.

Köszönöm a magyarázatot.
Azt hittem, hogy az életbe nem fogsz hozzászólni többet egy fotómhoz sem :))
Tévedtem :))

tacsifoto   2012. szeptember 13.

RegulusÍ: engem nem zavar, ha sok képe van fenn valakinek. Jó darabig én is rostáltam, de már megbántam, mert nembaj, ha mementónak ott van. Azóta csak ha nagyon muszáj, akkor vonok be egy-egy képet, de akkor sem veszem le, hanem titkosítom.

Más: a böngészőben naponta lelkiismeretesen megnézek minden képet, ha tetszik kedvencelem is, de fizikai képtelenség minden indás új képeit ugyanazzal a figyelemmel kísérni, mint az indás ismerőseinkét. Még így is nagyon sok idő elmegy erre (amit persze nem sajnálok, ha a barátaimról van szó) .
Akik nem kapnak elég kedvencelést, azok talán nem kedvencelnek eleget, netán semennyit. Nem árt, ha időnként azért bevonunk egy pár személyt az érdeklődési körünkbe. Ez kétirányú út. Kitől is várhatjuk el, hogy kedvenceljen, ha mi magunk sem tesszük. Nem igaz?
Folytatom:

tacsifoto   2012. szeptember 13.

A véleményezésről is megvan a magam véleménye. Ez egy fotómegosztó oldal, ahol nem elvárás az, hogy csakis fantasztikusan jó képeket lehet feltenni. Mindenki saját kedvére, örömére rakja fel a képeket. Legtöbben nem örülnek, ha parttalanul kritizálják a képeiket. Nincs igény rá. A kedves, baráti tanács az más, azt szívesen elfogadja az ember. Itt csak egy-két fotós áll olyan szinten, hogy szakmailag hozzászólhat. Bár ezt is csak csínján. Ahány ember van, annyiféle ízlés és ezt tiszteletben kell(lene) tartani. Ha egy kép úgymond nem kap elég figyelmet, az már eleve kritika. De nem ok arra, hogy levegyük az indáról. Hát édes jó Istenem, száz ember megnézte, nem kedvencelte, nekik nyilván nem annyira tetszik, de nekem igen. Ez van.

Regulus   2012. szeptember 13.

Véleményedet természetesen tiszteletben tartom (kötelező modul), egyet is értenék vele, de: annyira nem lehetünk amatőrök, hogy az összes elkattintott képet, amit fényképezünk, feltegyük az indára. Azaz igenis, az amatőrizmusnak is legyenek korlátai, ennyivel másoknak is tartozunk, de legfőképpen önmagunknak, hiszen nem mindegy mi mások véleménye rólunk. Ezért én úgy gondolom (másnak nem kell), hogy magunk is szűrőt adjunk a képáradatnak, saját képeink megszűrésével. Van pl. olyan, akinek szinte az összes képe tűzijátékos, a többi naplementés. Ezt a véleményemet a várható össztűz ellenére fenntartom. Az Inda érdekében, annak komolyságának megőrzésére. Helló.

tacsifoto   2012. szeptember 13.

Annyiban egyetértek a véleményeddel, hogy saját magam nem teszek fel ugyanarról a témáról sorozatokat, ha másoknál nem tetszik a sorozatos témaazonosság, átlépek rajta, de nem állok neki ezért ostorozni és kritizálni. Nem vagyunk népnevelők....legfeljebb fotómegosztó felhasználók saját örömünkre. Ha ehhez jóbarátokat találunk itt az indán, annál jobb...

balmár   2012. szeptember 13.

Mindkettőtökkel maximálisan egyetértek. Mindenkinek kéne tudni szelektálni. Én is több felvételt készítek egy témáról de csak egyet teszek fel. Másoknál kiválasztom azt amelyik a legjobban tetszik és csak azt kedvencelem. Senkinek az ideje nem végtelen ezt figyelemben kéne venni akkor amikor valaki százával tesz fel fotókat egy nap.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban