_
Vidra
 • 2012. ápr. 23.
 • 601
 • 10
 • 6
 • beágyazás
  XL L M S XS
  px
  HTML
  URL
 • jelentem
Nem a legjobb kép de most sikerült először lefotóznom egy vidrát. Eddig nem is tudtam hogy él itt is ahol szoktam fotózni.
Gyártó: Pentax K-x
Fókusztáv: 125mm
Rekesz: f/5.6
Zársebesség: 1/125
ISO: 800
Készült: 2012. ápr. 21. 06:04
Kevesebb
Több

Edibedi   2012. április 26.

szia zsolt!
nekem, tetszik. tényleg nagyon ritkán lehet vidrát látni. én még, soha sem láttam természetes körülmények között. csak természet filmekben, v állatkertben. nekem, nagy kedvenc ez a fotó!

bokamari   2012. április 28.

Szeretném, ha a nádassal kapcsolatos képeidet betennéd az alábbi gyűjteménybe:

http://indafoto.hu/gyujtemenyek/nad_nadas/page/1

azsoltt   2012. április 29.

Köszönöm Edibedi! Én is ezért szeretem mert ritkán látni.

Edibedi   2012. május 02.

elnézésedet kérem, h csak most válaszolok. amikor megkaptam az üzit, rögtön szerettem is volna válaszolni, de állandóan kiírta, h a honlap nem érhető el. pedig a net, rendesen müködött. megnéztem más weboldalakat is, és tökéletes volt.
nagyon nagy szerencséd volt ezzel a vidrával. hazai vizeken készült biztosan.

azsoltt   2012. május 02.

Igen én is úgy gondolom hogy szerencsém volt és váratlanul jött. Mire észrevettem már elúszott előttem. A gép kattanására már menekült is és már csak a farkát mutatta.Itt készült Cegléd mellett igen. De lehet hogy megtaláltam a várát! Remélem nem rókalyuk csak! Üdv

Edibedi   2012. május 02.

nem lepett meg, mikor megláttad? azért, tartom tökéletesnek a fotót, mert a feje így is tökéletesen látszik. még, a füle is jól kivehető. ha már felfedezted a várát. akkor szerintem a belsejéről is sikerül valahogy képet csinálnod. csak az a víz alatt van. ahoz meg, kell 1 vizhatlan doboz. az meg gondolom, nem valami olcsó. további sikereket kívánok!

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban