_
autozz szabalytalansag porséval mindent lehet

autozz szabalytalansag porséval mindent lehet

azoli79

  • 2011. márc. 17.
  • 577
  • 0
  • 5
  • beágyazás
    L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Apple iPhone 3G
Rekesz: f/2.8
Készült: 2011. febr. 09. 19:31
Kevesebb
Több

kombi   2011. március 31.

Ezt a képet úgy kellett volna készíteni, hogy a porsétől kb. 10m balra található úttest ami a Krisztinára vezet is láthatóvá váljon, mert ez így csalóka..:-)
Egyébként a gépjármű, gyalogos forgalmat nem zavarja és nincs benne a megállni tilosban, ami az utca elején van kihelyezve.

Dread   2011. március 31.

Nem zavar senkit és nem szabálytalan. Az irigység nem szép dolog....

azoli79   2011. március 31.

Srácok, az ember pont a kihajtóban állt meg! Senki nem látja, ott a jobbra kanyarodást jelző tábla a kép jobb oldalán. Mikor fotóztam akkor ment el gyorsan, előtte már több mint 10 perce ott állt.

kombi   2011. március 31.

Ezen a területen, ha itt nem tud kihajtani az illető, használja a másikat, mert az mindig szabad. Ezt biztosan egy helyismeret nélküli fotós készítette, méghozzá sz@rul..

UI. Délutánonként gyere ide fotózni, akkor a helyhiány miatt a megállni tilosban parkoló, forgalmat erősen akadályozó autóktól van teli az utca...
JA a kép készítésekor tőled jobbra voltak szabálytalankodók,azokat miért nem kaptad le és tetted fel ide???

porschescsavó   2011. április 14.

Soha nem reagáltam volna egy ilyen feljelentésre de jó arcok vagytok, mert megvédtetek. Köszönöm, tényleg KO a parkolás a délinél és zűrös környék. A feljelentő csóka pedig pukkandjon meg, mert még feljelenteni sem tud normálisan. Egyébként a járdán parkoltam teljesen szabálytalanul egy 30 éves minivel, azt bezzeg nem fényképezte le. Porsche szerelem, egyértelmű...:)