_
Pest elveszett...
  • 2022. nov. 13.
  • 122
  • 8
  • 6
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Kevesebb
Több

Hermi   2022. november 14.

Gratulálok anna, ez pazar lett!

anna schwelung   2022. november 15.

Nagy Karolina: A Gellért hegyen.
10:29 - 13:14 közt ködnézőben voltam a Duna mindkét partján, közben felosontam a hegyre, melynek már a tetején napsütés volt.
7 kilométert sétáltam és ámultam, mert ilyet még nem láttam. A pesti oldalon a Margit szigettől a Petőfi hídig időnként összefüggő köd volt, mint itt is látod. Néha csak a pesti oldalon gomolygott, vagy éppen áthúzódott a Gellért szálló felé, miközben a Szabadság híd pesti oldala ködmentes volt.
Dél felé kisütött a Nap és érdekes megvilágításba helyezte a víz fölött gomolygó ködöt, ellenfényben - amit nem igazán szeretek - káprázatos volt.
A turisták oda voltak érte - ahogy én is - kattogtatták a gépeiket veszettül, de én 200 képnél többet nem készítettem :-D Jó, hogy szakemberek szerint általában 10 % az elfogadható, ezzel én is így voltam a feltöltést követően.
A másik felületeken százával nézik a "népek" :-) Persze erre a megbízhatatlan oldalra is hozok majd néhányat, de csak módjával, miként Te is teszed ;)

anna schwelung   2022. november 15.

Köszönöm Hermi!
A szinte percenként változó fényviszonyok, a gomolygó, időnként elillanó köd sok érdekes képet eredményezett.

Hermi   2022. november 16.

Anna: az este feledkeztem rá én is, hogy az utcái lámpa alatt úgy gomolygott a köd, mintha hófúvás lenne! Soha nem láttam még ilyet, pláne, hogy szélcsend volt!

Kedvencnek jelölték
Albumokban