_
Hídember...
  • 2022. márc. 27.
  • 217
  • 10
  • 12
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: NIKON CORPORATION NIKON D3300
Fókusztáv: 110mm
Rekesz: f/9.0
Zársebesség: 1/1250
ISO: 200
Készült: 2022. márc. 27. 17:13
Kevesebb
Több

anna schwelung   2022. március 28.

hihihihíííh
Bicikliről, menet közben! ...csak később belenézve a fotómasinába, szembesültem, hogy szuper fotót készítettem. Szerénységem tiltja, hogy erősebb jelzőket használjak :-D

Hermi   2022. március 29.

Anna: Valóban szuper a fotó!! Kár, hogy nem ismerkedtél meg a fiatalemberrel (ez nem is vall rád!), biztosan egy szabad ember:-)

anna schwelung   2022. március 29.

Hermi::-D :-D :-D
Nem volt idő ismerkedésre, mert tekertem a Cipőkhöz (mint kiderült feleslegesen) és csak lassítottam, hogy fél kézzel kattintani tudjak. ...kevés fotómról mondom, hogy klassz, de ez az!

frangipani   2022. március 29.

Én sok fotódról mondom, hogy klassz, például ez is. :-D

szalay3   2022. március 30.

Az öndicséret felső foka! Amúgy az illető tilosban jár, mert a hídra felmenni tilos.

anna schwelung   2022. március 30.

Somogyi Erzsébet: Főleg, amikor tilosban jár az alany :-D :-D :-D
...de ez legyen az Ő dolga, nincs szükség indás önkéntes rendőrre.

szalay3vers1.5   2022. április 23.

Akkor azt magyarázd meg, hogy mitől főleg sárga. Úgy látszik, fogalmi zavaraid vannak a 'főleg' és a 'zömmel' szavakkal kapcsolatban.

szalay3   2022. május 02.

Visszatérve az önkéntes rendőrségre, a törvényeket nem én találtam ki. Egy más jellegű kérdésemre az Inda ezt válaszolta (amikor megkérdeztem, hogy a kép alatti jelentem ikon mit is jelent): "A képeknél található bejelentés ikon arra szolgál, hogy jelezhesse ha szerzői- vagy személyiségi jogait sérti a kép, pl. Ön látható a fotón és nem adott engedélyt a közzétételre." Tehát ha valaki felfedezi hogy lefotóztad (úgy direkt bele a kép közepébe és nem csak háttérképként) és ez nem tetszik majd neki, mert nem adott engedélyt erre, akkor nagy bajba kerülhetsz. Hogy mennyire fontosak a személyi jogok, pld ha valami koncertre veszel jegyet, ott sajnos ezzel hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy akár fotón vagy DVD-n feltűnhetsz (szigorúan a koncerttel kapcsolatba). e nélkül a hozzájárulás nélkül senkit sem lehetne lefotózni vagy lefilmezni. Az, hogy te tojsz az előírásokra és még arrogáns is vagy,az még a későbbiekben bajt hozhatnak rád.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban