_
A vízpart színei...
  • 2021. okt. 19.
  • 173
  • 7
  • 8
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: NIKON CORPORATION NIKON D3300
Fókusztáv: 110mm
Rekesz: f/9.0
Zársebesség: 1/1250
ISO: 200
Készült: 2021. okt. 09. 13:32
Kevesebb
Több

Hermi   2021. október 20.

Minden különc a vízpartra jár:-)

anna schwelung   2021. október 22.

...mert nem magyarok!
Itthon a nagy átlag szürke, semmilyen, színtelen öltözéket visel.
Anyósom anyja 80 évesen hazalátogatott Németországból (mint évente, amíg élt) és hozott a lányának jó pár sötét tónusú ruhát, hogy ez nekem "olyan öreges" :-D

Hermi   2021. október 23.

Ma még mindig ott tartunk, hogy ha egy idős ember felveszi a világos, ne adj Isten virágos ruhát, akkor megszólják! Nekem mondta egyszer egy szomszédom, miután bordó dzekiben voltam, hogy: úgy utálom, amikor egy nyugdíjas nem tud beletörődni a korába és úgy akar öltözni, mint a fiatalok...:-(

frangipani   2021. október 23.

Imádom a vidám, színes, egyedi, nem monoton ruhákat, ha időseken látom akkor meg pláne. Annának van egy fotója egy idős, elegáns párról, a hölgy piros szettje nálam mindent visz.
Magyarországon olyan az emberek öltözködése mint ez az ország. Szürke, búskomor, na meg ott vannak azok a fránya konvenciók, amiröl Hermi is ír, hogy egy idősebb ember csak sötét ruhában meg itthonkában járhat, a ráadás a fejkendő.
Keresztmamám német, az édesanyja Brémában élt. Imádtam amikor eljött hozzánk, és azt láttam, hogy 86 évesen még az udvarra sem ment ki úgy, hogy nem vett parókát (a haja már nagyon megritkult). A vidám, csinos ruhatárát és a dögös cipőit pedig kifejezetten imádtam. Az egész lényéből sugárzott az életigenlés és a vidámság.

anna schwelung   2021. október 23.

frangipani: Búskomor emberek gyülekezete az az ország. Figyelem utazás közben, sokat járok tömegközlekedéssel (is). Ha nem telefonoznak, csak bambulnak, mint aki megölte anyját.apját, csakhogy részt vehessen az árvák vacsoráján.
Gondolom rájuk gondolsz, íme a piros hölgy hátulnézetben:

frangipani   2021. október 24.

Igen, rájuk gondoltam. Beleégtek a retinámba, mint vidám, minden szempontból üde színfoltok. Hát nem jobb az ember kedve meg lelkiállapottya az ilyen látványtól? :-)

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban