_
Tüntetés a propagandatörvény ellen...
  • 2021. jún. 15.
  • 198
  • 4
  • 12
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem

Hermi   2021. június 16.

Az egész világ előtt ég a képemen a bőr...:-(

frangipani   2021. június 16.

Hermi: nekem is. Emiatt is, meg a nemtérdelünk miatt is, meg sok egyéb miatt is. Régebben, amikor még lehetett külföldre menni, kínosan ügyeltem rá, hogy ne szólaljak meg magyarul. Azóta csak romlott a helyzet.

Hermi   2021. június 16.

Frangipani: Igen, én sem szívesen nyilatkoztam róla, honnan jövök... Most nem is tudom, hova lehetne úgy elbújdokolni, hogy ez ne derüljön ki, mielőtt kínos kérdések és pillantások kereszttüzébe kerülnék... De mivel nem utazok, marad a nyakig érő ... itthon...
Vajon mit művelnek még a jövő tavaszig, aztán mi lesz, ha újra ők jönnek????:-(

frangipani   2021. június 16.

Volt már, hogy a taljánoknál nagyon kedvesen megszólított egy kávézó koedukált mellékhelyiségében egy helyi férfi, az iránt érdeklődve, hogy honnan jöttem. Szóba elegyedtünk, és kifejezte sajnálatát, hogy micsoda egy diktatúrában élek. (Pedig ez több éve volt.) Tisztában volt vele, hogy nem mindenki tehet róla, hogy kik a vezérei, és nem ítélt el minden magyart, csak a kormányt.

Hermi   2021. június 16.

Jó fej volt! De nem mindenki gondolkodik így, a megítélésnek sokféle alapja van, sokmindentől függ, főleg a propagandától!

Somogyi Erzsébet   2021. június 17.

Emlékeztek, mikor a magyarok arról voltak ismertek, hogy szerettek elcsenni valami apróságot külföldön szállodákból, éttermekből?
Hova jutottunk azóta?

frangipani   2021. június 18.

Erzsike: a legcikibb az, amikor külföldi boltokban csak magyarul van kiírva, hogy "ne lopj".

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban