Gyártó: | NIKON CORPORATION NIKON D3300 |
Fókusztáv: | 110mm |
Rekesz: | f/5.3 |
Zársebesség: | 1/125 |
ISO: | 1000 |
Készült: | 2021. máj. 23. 18:59 |
Gyártó: | NIKON CORPORATION NIKON D3300 |
Fókusztáv: | 110mm |
Rekesz: | f/5.3 |
Zársebesség: | 1/125 |
ISO: | 1000 |
Készült: | 2021. máj. 23. 18:59 |
anna schwelung
anna schwelung 2021. május 23.
Szorításban...
Hermi
Hermi 2021. május 24.
Kicsit melegít rajta, nem szereti hidegen...
anna schwelung
anna schwelung 2021. május 24.
hihihihíííh Ez nagyon jó!
Én a fagylaltot teszem be 12-14 másodpercre a mikrohullámú sütőbe.
Hermi
Hermi 2021. május 24.
:-D "Van, aki forrón szereti"!:-D
anna schwelung
anna schwelung 2021. május 24.
Hermi: Az enyhe lágysága hozza ki az ízeket. Próbáld ki, először csak pár másodperces programon.
anna schwelung
anna schwelung 2021. május 24.
Nagy Karolina: Igazságod van!
Hermi
Hermi 2021. május 24.
Anna: Hát, lehet, hogy kipróbálom, bár ódzkodom kicsit tőle:-) Nekem a fagyi mindig arról szól, hogy jó hideg:-)
Noha a sült fagylaltról is hallottam, azt sem próbáltam:-)
anna schwelung
anna schwelung 2021. május 24.
Jóóó, jóóó, én sem próbálnám ki a hegyoldalba épített üvegkalitkát.
...bár az nem olyan finom, mint a kissé olvadt fagyi.
Gyerekkorodból biztos emlékszel, amikor már szinte kilyukadt a tölcsér alja, amint olvadt. Legalábbis nekem, mert akkor sem szerettem hidegen :-D
Hermi
Hermi 2021. május 24.
:-D Az a tölcsér legtöbbször nem csak "szinte" lyukadt ki!:-D
fülekibácsi
fülekibácsi 2021. május 24.
Bulira készül...
frangipani
frangipani 2021. május 25.
Az eszetekbe sem jut, hogy ebben a hidegben kell valami kis belső melegítő?
Egyébként a fagyit én is akkor szeretem, amikor már olvadt, krémes. :-)
frangipani
frangipani 2021. május 26.
Egyetértek Karolinával, ráadásul egy kis rozé még egészséges is. Kell ebben a vírusos időszakban, preventíve.