_
Fűnyírómotor füstölése
  • 2020. aug. 27.
  • 220
  • 7
  • 4
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: NIKON CORPORATION NIKON D3300
Fókusztáv: 110mm
Rekesz: f/7.1
Zársebesség: 1/800
ISO: 200
Készült: 2020. aug. 26. 09:56
Kevesebb
Több

anna schwelung   2020. augusztus 28.

Nagy Karolina: hihihihíííh
Én pedig kifejezetten örülök neki!
Egyik fotóm alatt Te is olvashattad a hosszú szövegem a hivatalokkal vívott kétéves csatámról/csatánkról.
Ez egy technika, füstüléssel megállapítható, valaki/valakik rákötötték-e a házuk esőcsatornáját illegálisan a szennyvízcsatornára. Ha igen az itt utcai csatornába nagy erővel befúvott füst végigmegy a házakból kivezető csatornán és huncutság esetén az ereszcsatorna füstöl, mint állat.
Nálunk negyed óra eső után az utcai szennycsatorna fedelét felnyomja a trutyi, tele lesz vele az főutca, és a házunkba a csatornából visszafolyik mindenik kakája a pincében lévő padlóösszefolyón át az alagsori folyosókra, közös helyiségekbe.
Bűz, fertőzésveszély, stb. Mindez azért, mert keveredik a sok esővíz a trutyival, holott külön csatorna van az út alatt mindkettőnek.
Két évig csak hitegettek, míg végre a képviselőnk, fotóim, videóim, személyes segítségemmel elérte ezt a nagy volumenű munkát. Hiszen több kilométeres hálózatot néztek át napokon keresztül....az illegálison felül más techn. hiba is van, így ma felbontották az úttestet és még egy elvezetést fektetnek le a főcsatorna felé. Ezáltal megszűnik a házunk előtti sz@@@rfeltorlódás.

fülekibácsi   2020. augusztus 28.

Ez igen, olyat tudtam meg amire még álmomban sem gondoltam :-D
Hogy mit tud a modern technika egy kis füsttel!

Kedvencnek jelölték
Albumokban