_
Valahol Erzsébetvárosban...
  • 2019. márc. 27.
  • 402
  • 9
  • 13
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Nikon D3000
Fókusztáv: 110mm
Rekesz: f/6.3
Zársebesség: 1/640
ISO: 100
Készült: 2019. márc. 22. 11:16
Kevesebb
Több

Hermi   2019. március 27.

Vajon miért érez valaki késztetést, hogy újra telefirkálja a szívet...?

Hermi   2019. március 28.

Valóban nincs, talán még az idiotizmus...:-(

Hermi   2019. március 28.

Nagy igazság ez Csillus!:-(

Hermi   2019. március 28.

Fülekibácsi: lehet, hogy van benne egy kis túlzás, de igazat adok Csillusnak. A társadalom "lecsúszottjai" egyre többen vannak...

fülekibácsi   2019. március 29.

Egy összefirkált rajzból, szerintem, túlzás az egész társadalomra levonni egy ilyen következtetést. Vannak idióták, akik örömüket lelik az értelmetlen rombolásban, ezzel egyetértek, elítélem őket, de szerencsére ez a kisebbség.

fülekibácsi   2019. március 29.

Ketten, két dologról beszélünk. Én véleményt mondtam egy összefirkált rajzból "a társadalom "lecsúszottjai" egyre többen vannak" megállapításról.
A statisztika egy egészen más dolog, én azzal nem foglalkozom, nem az én szakmám.

Hermi   2019. március 30.

fülekibácsi: Nem akarok vitatkozni, mindenkinek van véleménye, amit tiszteletben tartok. Nem ebből az egy összefirkált rajzból alakult ki a véleményem, hanem a mindennapokon látott viselkedési mintákból. A fotó csak kihozta belőlem a tapasztalt negatívumokat. Sajnos, egyre nő az általam "lecsúszottaknak" nevezettek száma, ahogyan csökken az iskolázottság, ezáltal a munkához jutás lehetősége. Az iskolázottak nagy része külföldre ment, aki itthon maradt, annak képzettség híján legfeljebb közmunka akad. Bár, amikor generációk nőnek úgy fel, hogy látták volna dolgozni menni a szüleiket, nem várhatunk társadalmi felemelkedést. Nem általánosítok, de én így látom, tapasztalom... Sajnálom, ha nem értünk egyet, talán eddig ez az első ilyen alkalom:-)

fülekibácsi   2019. április 03.

Hermi: Most, ismét egyetértünk: én sem akarok vitatkozni. Úgy látszik én optimistább vagyok, könnyebben "megemésztem" egy idióta "művét". Elítélek minden értelmetlen rombolást, de azt is tudomásul veszem, hogy mindig és mindenhol vannak idióták.

Hermi   2019. április 03.

Fülekibácsi: Valóban az lehetett az egyet nem értés oka, hogy optimistább vagy, maradjon is meg mindig ez a jó tulajdonságod!:-)
Lehet, hogy nekem is leckéket kellene vennem optimizmusból, de már nehezen változok:)
Az utolsó mondatoddal tökéletesen egyetértek.

Kedvencnek jelölték
Albumokban