_
Falfestmények végnapjai (SPOKE ÉS KORSE)
  • 2019. márc. 07.
  • 752
  • 25
  • 5
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem

H1N1   2019. március 08.

Lehet, hogy az Indának is, ugyanis két napja nem ad össze, mint pl. ennél a képnél! Egy nézettség mellett 4 kedvencelés és nem is összesíti!
A falfestményeket nem kis költséggel vitték fel, csak valószinüleg nem egyeztettek hogy hol lesz felújítás vagy építkezés, így jó néhány elveszhet amit már most sajnálok!

fülekibácsi   2019. március 08.

Én is észrevettem már,hogy egy néhány napja -mint itt is- 1 nézettség és 9 szívecske.

anna schwelung   2019. március 08.

H1N1 - fülekibácsi:
A problémával megkerestem az általam ismert eddigi indafotó szerkesztőt, íme a válasza:
"...Én már nem vagyok illetékes a kérdésben 2018 óta. Keressétek dro-t, vagy vj-t bizalommal. dro@mail.inda.hu vagy vagoj@mail.inda.hu. János egyébként a supportot is kellene, hogy kövesse, így talán ő a legilletékesebb. Üdv és jó (Inda)fotózást továbbra is! "
Szeretném, ha Ti is írnátok nekik!

anna schwelung   2019. március 08.

H1N1 - fülekibácsi:
Röviddel ezelőtt kaptam ezeket a válaszokat, jövő hétig várnunk kell a megoldásra:
"Látom már melyik számlálóról van szó, utánanézünk azonban nem tudom kicsoda és hol jelezte ezt korábban, mert nem látok ezzel kapcsolatosan levelet de ettől függetlenül könnyen lehet, hogy van.
A mai nap biztosan nem lesz már alkalom rá, hogy megnézzük az eredetét, de jövőhéten igyekszem utána járni a dolognak, biztosat ezzel kapcsolatban sem ígérhetek mikorra lesz megoldás, de most már legalább tudunk róla.

Jó hétvégét és minden jót, a jövőben kérem a support@inda.hu címre írjatok bármilyen technikai anomáliát vagy hibát észleltek."

anna schwelung   2019. március 08.

20 perce kaptam egy nagyon kedves indás munkatárstól, megnyugtatásul közlöm egy részét:
"....Igen ez egy automatikus válaszüzenet, a kollégák most nem fognak többet tudni segíteni a support@inda.hu címen sem, egyeztettem már velük és a fejlesztőkkel is.
Jövőhéten megnézik a számláló problémát elsőre azt tudtak most így péntek délután hirtelen mondani, hogy nem történt rendszer szintű változás, ami okozhatott volna bármit gondot.

Jó hétvégét kívánok én is...."

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban