_
Jelképes fotó lett belőle :-( :-(
  • 2018. jan. 23.
  • 587
  • 11
  • 11
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem

Hermi   2018. január 23.

Óh...:-((( Jobbulást kívánok!!!

anna schwelung   2018. január 24.

Andrew G. Szabó (lánykori nevén Villám Géza) ma reggeli FB. bejegyzése: "Our injured was flown home by a German medivac plane last night. We wish him a speedy recovery. Huge thanks to everyone who went above and beyond to help get him home and keep him safe. *** A sérültünk tegnap éjjel egy mentőrepülő fedélzténn hazarepült. Gyors felépülést kívànunk! Tisztelt mindenkinek, aki segített."

Hermi   2018. január 24.

Ó, hála az Égnek, már jó kezekben van!

anna schwelung   2018. január 26.

Ma tette közzé egy társa az FB-n: Hey guys, thanks for your thoughts!
Quick hint regarding ADAC: we are plus members, but they said it would take "a few days at least" to get transport from Nouakchott. Although our insurance was relatively slow, it was much faster.

The B-B medical team took good care of him in the local hospital non-stop for over a day, for which I can't thank them enough. Also Andrew did wonders organising everything.
Having those three dedicating their efforts to helping us without hesitation was the best support imaginable. No words can describe my gratitude!

Since all of you may have questions about the status: We got to Berlin and he is now at the Charité in excellent hands.

Tim
(the son, Team 43)Hé srácok, köszi a gondolataidat!
Gyors tipp a lenyűgöző kapcsolatban: mi plusz tagok vagyunk, de azt mondták, hogy " néhány nap legalább hogy meg a közlekedési-ból. Bár a biztosításunk viszonylag lassú volt, sokkal gyorsabb volt.

A B-B orvosi csapat jól elvitte őt a helyi kórházban, több mint egy napig, amiért nem tudom eléggé megköszönni. És Andrew Csodákat tett, hogy mindent szervezése.
Az, hogy azok a hárman arra ajánlom erőfeszítéseiket, hogy habozás nélkül segítsen nekünk, a lehető legjobb támogatás volt. Egy szó sem tudja leírni a hálámat!

Mivel mindenkinek kérdése van a állapot kapcsolatban: Berlinbe értünk, és most kiváló kezekben van a charité.

anna schwelung   2018. február 09.

Január 9. reggeli bejegyzés a rally oldalán:

"Fájó szívvel és szomorúan tudatjuk veletek, hogy a 2018-as Budapest-Bamako "60+" csapatának pilótája elhunyt miután életveszélyes sérüléseket szenvedett Mauritániában január 22-én.

A tragikus hírt ma éjjel kaptuk Berlinből. A hír sokkoló és elszomorító volt a reményteli nouakchotti napok után. Mindannyian optimisták voltunk az evakuáció után. A baleset óta gépek és orvosok tartották életben. Az altatását két napja szüntették meg és nem nyerte vissza az öntudatát. A családja a kezelés minden lépésénel jelen volt és Gottfried rendelkezései alapján tettek meg mindent.

Ebben a szörnyű tragédiában csak az vígasztal, hogy tudjuk, hogy Gottfried úgy halt meg, hogy azt csinálta, amit szeretett és azok vették őt körül, akiket szeretett.

Nyugodjék békében."

Hermi   2018. február 09.

Megrendítő hír...:-( Nyugodjon békében!

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban