_
Levélkézbesítés
  • 2017. dec. 01.
  • 463
  • 12
  • 10
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Nikon D3000
Fókusztáv: 110mm
Rekesz: f/5.3
Zársebesség: 1/125
ISO: 500
Készült: 2017. nov. 29. 12:05
Kevesebb
Több

Hermi   2017. december 01.

Szegény postások, csoda, ha sok a munkájuk...?

anna schwelung   2017. december 03.

Nagy Karolina: Jól látod! Így duplán érzi, hogy szívás ez a baromi sok levél.

anna schwelung   2017. december 03.

Somogyi Erzsébet: Már előbb kellett volna, mert bokáig jártunk a vizes, mocskos levelekben. De lakóhelyünkre 29-30. volt az őszi takarítás beütemezve. Lekéstek vele, mert nagy része a következő napi esőzés után itt maradt.
Tavaly szerencsétlen gőzmunkásokat esőben is söpörtették, az idén ezt nem tették! Nyilván várják a jövő évi szavazataikat...

anna schwelung   2017. december 03.

Hermi: A Postának már game over! Mindennel foglalkoznak, óvszert, gyógyszert árusítanak, csak éppen a csomag- és a külföldi levélfelvételhez nem értenek az alkalmazottak. Minimum fél óra a sorban állás a 3 ablak előtt, bármit intéznél (legalábbis a környezetemben).

Hermi   2017. december 03.

Anna: Csak hírből ismerem a M.Kir. Posta szenvedéseit, szerencsére nem is emlékszem, mikor jártam ott legutóbb... Ja, de !! Tavaly nem voltam itthon, amikor hozták a Bözsit, azért kellett bemennem a hivatalba.

anna schwelung   2017. december 03.

Én hagyománytisztelő vagyok, vagy talán inkább óvatos a netes fizetéseket illetően, így az összegyűjtött csekkeket viszem havonta a postára.
Hhmmm, azt hiszik a Bözsi szavazatokat hoz,(persze az egyszerűek esetében igen) az enyémet inkább viszi...

Hermi   2017. december 03.

A mellékelt levél kétséget sem hagy, hogy mit hisznek...

anna schwelung   2017. december 04.

BCsillus: Tetézed a bajt a Postánál? Lakóhelyem FB csoportjában tele vannak panasszal a zemberek. Miként minden településen.
"...Sok a küldemény, kevés a postás. Ráadásul egy postás több körzetet is visz, sok a helyettesítés, nem ismerik a lakókat, nincs idejük a postaládákat végignézni, betanulni még annyira sem. Egyszerűen sz@r az egész. Ráadásul az elérhető fizetés sem csábító. Gondolom a jatt meg egyre kevesebb. Nem nagyon éri meg lelkiismeretes postásnak lenni...."

anna schwelung   2017. december 07.

Ahogy mondod Csillus! Én már a csekk beadásakor felhívom a postás figyelmét, hogy gyógyszert, óvszert nem itt vásárolok!

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban