_
Jézusom! A temetőkben bűnösök nyugszanak -(
  • 2017. júl. 09.
  • 580
  • 7
  • 6
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem

Hermi   2017. július 09.

Pont az jutott eszembe, hogy a megtértek nem is halnak meg???

anna schwelung   2017. július 09.

Sok ehhez hasonló okosság volt a transzparenseiken :-(
A Lánchidat elállva egyházi himnuszt és egyéb himnuszokat énekeltek fekete ruháikban és a focimeccsekről ismerős "itthon vagyunk" rigmust szajkózták. Amíg a rohamrendőrök le nem takarították őket a hídról.

Hermi   2017. július 09.

Mint a Hofi mondaná: Aztán jött az erdészbácsi és kizavart mindenkit az erdőből...
Hű, micsoda nagy meggyőződés volt a gyászhuszárokban, érdekes, hogy régebben nem adták fel ilyen hamar! Talán most nem ugyanaz a főnök...?

anna schwelung   2017. július 09.

Csak az a baj, hogy a "kis incidens" miatt a híd környékén várakozókat is finoman kiszorították. Én a Zrínyi utca tér híd közeli végénél várakoztam sokadmagammal, fiatal, kedves rendőrsorfal mögött. Akik nem engedtek sem balra a Gresham palota felé,sem jobbra az Akadémia felé. Jobbra egyébként nem haladt a menet, de nem lehet, volt a parancs. Egy teljes násznép nem tudott a pesti part melletti hajóhoz menni, holott az Akadémia felé szabad lehetett volna az út. Végül az ifjú pár jött a hajóról,őket beengedték hozzánk, de vissza már nem...
A további fejleménytem tudom, mert egy óvatlan pillanatban lepattantam és átszaladtam a parkon a hídra tartó menethez, majd felálltam a hídra. Így is a menet fele már elhaladt ez idő alatt.

Hermi   2017. július 09.

:-) Ez előbb is eszedbe juthatott volna, ha azt mondod a rendőrnek, hogy be akarsz állni a felvonulók közé, azt nem hiszem, hogy megtagadták volna. Akkor előbb a hídra érsz:-)

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban