_
Vasgyúró
  • 2016. aug. 05.
  • 637
  • 20
  • 18
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Nikon D3000
Fókusztáv: 110mm
Rekesz: f/5.6
Zársebesség: 1/500
ISO: 100
Készült: 2016. aug. 05. 17:23
Kevesebb
Több

Hermi   2016. augusztus 15.

Anna: Sajnos, emberek vagyunk, most Daninak ilyet sikerült, mondhatni, selejtet...

anna schwelung   2016. augusztus 23.

Hermi: Már a Rióba kijutás is valamennyi sportoló számára egy óriási teljesítmény, hiszen szintet kellett hozzá teljesíteni.
De azért már ne essünk túlzásokba az éremtáblázat állandó mutogatásával. Ugyanis a látszat ellenére se vagyunk sport nagyhatalom, mivel az érmek túlnyomó többségét ugyanaz a KÉT sportoló szerezte.
Meg egyébként is, szerintem csak az ilyen nyomi országok lakói csinálnak nagy ügyet a táblázatokból. Ha két hét múlva megkérdezném az embereket, milyen távon szerezte az úszólány a 4 érmet, 90% meg nem tudná mondani. De talán már most sem tudnák!

Hermi   2016. augusztus 23.

Anna: Tökéletesen igazad van! Az őrült focilázból is mi lett...??? Hol van már a lelkesedés...??
Ugyanez lesz az olimpiával is. Eddig elájultunk a lányok teljesítményétől (megérdemelten!!!), de most meg majd azt fogják csámcsogni az emberek, hogy miért kapnak az érmesek ennyi pénzt, nem volt az akkor dolog...:-( Már nem is nyitok meg a neten kommenteket, mert felfordul némelyiktől a gyomrom...:-((

anna schwelung   2016. augusztus 23.

Kommenteket én is csak a zindán nyitok meg! Nem idegesítem vele magam már sok-sok éve.

Hermi   2016. augusztus 23.

Az utóbbi időben itt is kevés van belőlük, bár legalább ezek időnként szórakoztatóak:-))

Somogyi Erzsébet   2016. augusztus 24.

Igazad van Hermi, csak én meg attól tartok, mikor jópofizom, hogy egyszer megdorgálnak érte, hogy az nem idevaló.
Szerintem pedig igen, mivel a fotó mondanivalója is lényeges, ami késztet bennünket vélemény nyilvánításra, vagy éppen viccelődésre.
Gondolj csak anna csíkos inges pasijára ott a tömegben, meg a sok-sok elkapott egyéb pillanatra.

Hermi   2016. augusztus 24.

Így gondolom én is Erzsike, de sajnos sokan csak nyomják a tetszik gombot és már lépnek is tovább... Pedig jó néha felidézni egy-két vicces történetet, vagy továbbszőni a fotón látott jelenetet!:-))

anna schwelung   2016. augusztus 25.

Úgy gondolom, a zemberek ügyes-bajos dolgaik mellett kevesebb idejük van a pötyögésre, aztán ott a twitter, instagram, fércbuk, ami gyorsabb, több érdeklődő láthatja azonnal a fotókat.
Így aztán már szinte csak az ÖTYE tagok foglalkoznak ezzel.Az elmúlt időben sokan elköszöntek az utolsó képük alatt, hogy a jövőben ezeken az oldalakon lesznek fellelhetők.
Mondjuk én is a dugámba dőltem - pedig nem is tudom van-e dugám -
amikor kifogásoltam a kommenteket, és rosszaltam a lánckedvencelést. ...oszt van, hogy egy hétig nem válaszolok a hozzászólásokra egyéb okok miatt :-( Később pedig már talán aktualitását is veszítette a válasz...

anna schwelung   2016. augusztus 25.

Karolina: A pasit annyira elkápráztattad, hogy elveszítette az időérzékét ...

Somogyi Erzsébet   2016. augusztus 25.

Jó, hogy szóba került ez az éjszakai ébresztés.
Már gondoltam, megkérdezem, ha ilyen késői órában írogat az ember, az nem zavaró annak, akinek okos telója van és nincs kikacsolva?

Hermi   2016. augusztus 25.

Lányok!
Azért mégis öröm, hogy vagyunk néhányan, akik nem hagyják el az ÖTYE-klubot, néha olyan jó hülyeségekről is beszélgetni!:-D
Semmilyen más oldalon nem vagyok fenn elvből... Valamikor az Iwiw-en fennvoltam, de nagyon sokan jelentkeztek olyanok, akiket nem ismertem, meg is írtam nekik, erre az volt a válasz, hogy akkor majd most megismerkedünk... Ja, és a sok megosztott, politikai tartalmú levél sem volt ínyemre...Írtam a gépháznak, hogy töröljenek, aztán hamarosan meg is szűnt ez az oldal. A facebookra azért nem akartam belépni, mert a fiam (informatikus) azt mondta, hogy az nem az én lelkemnek való...:-D De annyira piszkálta a fantáziámat, hogy álnéven, kép nélkül bejelentkeztem:-) Aztán 20 perc múlva már hatan bejelöltek, hogy ismernek (!), meg tele voltam megosztott képekkel, levelekkel, akkor úgy döntöttem, hogy ez tényleg nem nekem való, tehát leiratkoztam. Most csak itt vagyok lelkes képnézegető, amíg nem lesz olyan, aki elzavar, hogy miért írok, elég a szívecske...

anna schwelung   2016. augusztus 30.

Erzsébet: Ezek már annyira okosak, hogy hallgatnak ránk, ha nem akarjuk hallani a hangjukat...

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban