_
Városházi timpanon
 • 2014. okt. 19.
 • 509
 • 14
 • 6
 • beágyazás
  XXL XL L M S XS
  px
  HTML
  URL
 • jelentem
Gyártó: Nikon D3000
Fókusztáv: 26mm
Rekesz: f/7.1
Zársebesség: 1/2000
ISO: 200
Készült: 2014. okt. 18. 14:55
Kevesebb
Több

anna schwelung   2014. október 20.

Köszi! A többi sajnos talonban maradt, mert a mai nap betelt a havi tárhelyem :-(
Ilyen nem fordult elő velem a 4 és fél év alatt....ez is az indafotó újítás része lehet. Pedig aztán nem zúdítom a képeket özönvízszerűen a nyakatokba.

nevetnijo   2014. október 21.

Ez az újítás még nagyon új, és ahogy elnézem nem is végleges. Tényleg nem öntesz bennünket nyakon :)))) fokozatosan adagolod, hagysz időt a feldolgozásra! Én még mindig beleesek ebbe a vízöntős fotófeltöltésbe, hajlamos vagyok egyszerre sokat megmutatni. :)))

anna schwelung   2014. október 21.

Hagyok időt a rágódásra! :-)
Bevallom - amikor sok-sok társ képét kellene megnéznem - a sorozatban feltöltött számtalan fotót nem nézem végig.
Talán ezért is van az új módi például a böngészésnél. Tapasztalatom, hogy a a 3 oldalon felsorakoztatott képek közül szinte mindig az ismerteket kedvencelték - netán még írtak is hozzá valamit - az ismeretlenek felett átsiklottak. Pedig pont az a lényeg, hogy még több új nézőpont képviselőjét ismerjük meg. Ma is talán csak 5 fotós képe van fent.
Ez viszont jelenti, hogy később kerülhet sorra 1-1 képünk....Szóval mindenhogy jó, de a legjobb sehogy?

nevetnijo   2014. október 22.

Mert ugye a jó emésztéshez kell az idő! :))))
Általában a kedvenc fotósaim képét végig szoktam nézni. Ha lemaradásban vagyok, akkor ahol abbahagytam ott folytatom. Böngészésnél ha tetszik egy kép és ismeretlen fotós számomra, akkor a többi fotóit is megnézem.
Sokszor találok olyan képet, ami számomra érthetetlen hogy csak kevesen kedvencelték, holott sokkal többet érdemelne. De ugye rengeteg képet töltenek fel, lehetetlenség az összeset átnézni!
Meg ugye sokan nem is címkéznek, így még nehezebb a jó fotókra rátalálni.
Zárójelben jegyzem meg először én sem használtam, de utána rájöttem jó ha címkézek. Sokszor van hogy saját fotóim között is keresgélek, és így hamarabb megtalálom. :))))

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban