_
Kármán Tódor, lánykori nevén LI-2
  • 2014. jún. 01.
  • 863
  • 22
  • 10
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem

tacsifoto   2014. június 14.

Én meg azt hallottam, hogy megszűnik a budaörsi repülőtér. Igaz lehet?

anna schwelung   2014. június 17.

tacsifoto: Sajnos már sok éve megszűnt hagyományos értelemben :-( Néhány kisebb cég használja oktatásra, hétvégeken kemény pénzekért sétarepülésre. Ezen az áprilisi napon Tódorral 10 perces kör 15 ezer ft. volt.
Van tíz éve is, amikor hasonló rendezvényen az Ancsa ötezerért felvitt, de akkor még nem voltam megfertőzve a fényképezéssel sajnos. Csak emlékeimben őrzöm.

tacsifoto   2014. június 17.

Közben eszembe jutott, hogy nem a Budaörsi, hanem a Budakeszi sportrepülőteret mondták....
Az sz fog megszűnni, vagy már meg is szűnt....

tacsifoto   2014. június 17.

Ne hülyéskedj.... a Dunakeszi sportrepülőtéren magam is többször jártam, lehet, hogy valahol fotó is van fenn az indafotón. Keresztfiamék a közelében laknak és a balkonjukról nézik a repülőket....gyalog talán fél óra tőlük, amit számtalanszor megtettünk az erdőn át. SAz szűnik meg? Nem elég, hogy kiirtották a parti fecskéket a természetvédelmi területen (valamilyen Pláza épült a védett lápvidék mellett, most már a reptérre is fáj a foguk....

anna schwelung   2014. június 18.

Szoktam én hülyéskedni? :-)
Részlet a fenti cikkből: ".. 1. tekintettel arra, hogy immár jogerős az a bírósági döntés, hogy 2018-ig az Opitz repülőklubnak ingyenes használata van a repülőtér területére, ami helyrajzi szám szerint meghatározott, nem nagyon érthető, hogy hogyan akar addig a város a területre építkezni. 2. Nem, mintha ez igazán számítana, de tavaly szeptember 11-én a Dunakeszi Kinizsi Futsal Klub Kft. úgy nyilatkozott, hogy ők ellenzik bárminemű létesítmény felépítését a Dunakeszi Repülőtéren. (A fenti belinkelt cikkünk alján olvasható. )

tacsifoto   2014. június 18.

pancsa! Miután ebben az országban már jó ideje nincs jogbiztonság (sem) hogy a fenébe hinnék bármilyen engedély biztonságában.... itt ma már minden lehetséges, sőt mindennek az ellenkezője is...

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban