_
A fejünk fölött
  • 2013. aug. 12.
  • 877
  • 15
  • 12
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Nikon D3000
Fókusztáv: 90mm
Rekesz: f/5.6
Zársebesség: 1/500
ISO: 110
Készült: 2013. aug. 09. 10:03
Kevesebb
Több

Bányászlány   2013. augusztus 12.

..ezért mondom én folyvást, gyerekek, ne csak a lábatok elé...az igazi csodák odafenn vannak!

anna schwelung   2013. augusztus 12.

Bizony!...ezt péntek délelőtt láttam vásárlás közben,....de aznap délután meccset követően is odafenn láttam sok-sok apró, színes, szép csodát!

Sándorház   2013. augusztus 13.

Bányászlány: -mifelénk ezt úgy mondják " ne azt nézd mi mászik, azt nézd mi repül " -igaz ezt a görbe hátú gyereknek mondták, hogy húzza ki magát :-))
Kedves anna: plagizálunk, (mert nem tudhatod, mert az indán nincs fenn,) de szegedi házakról csináltam egyszer egy CD-t , "Város a fejünk felett" címmel. Stukkók, díszbádogozás, mozaikok, zsolnai-cserepek és efféle tartalommal .....

Bányászlány   2013. augusztus 13.

....Anna és még a fejedet sem kellett kificamítod?! Ebben a pár napban az ég is telis-tele van ragyogó, apró csillaggal. Szinte látom is magunkat lelki szemeimmel....SzeSa, kéz a kézben gyönyörködik - a kedvenc kerti padon ülve - Incikével és keresik a maguk csillagát. Anna szélesre tárt ablakán kikönyökölve, rácsodálkozó szemekkel kutatja a tejutat és ebből az ábrándos pillanatából csupán egy elkóborolt vonatfütty az, ami kizökkentheti....s, hogy én? Én valószínűleg kint állok a tenyérnyi kis teraszon, a hajamat enyhe szél borzolja, nyújtózkodok egy jót az ég felé, még egy pillanatra végigfutom a madáritatókat, van e elegendő víz a reggeli vendégeknek, aztán csak nézem és nézem a ragyogó kék eget és közben arra gondolok, köszönöm Istenem, hogy itt vagyok, hogy még itt lehetek idelent!

anna schwelung   2013. augusztus 13.

Sándorház: Mifelénk meg az járta, húzd ki magad, mint 2 krumpli 1 zsákban.
Sejtettem, hogy nem én találtam fel a meleg vizet, viszont beírtam a keresőbe ezt a címet és még hasonlót sem adott ki....gondoltam, indítok még egy gyűjteményt, ha már a többi gondizására sincs időm.

anna schwelung   2013. augusztus 13.

Bányászlány: Atyavilág! Romantikus lányregényeket kellene írnod, nem pedig a pixelekkel bajlódni. Rövidesen ismét olyan nagy lábon élhetnél, mint az iparosok hajdanában.
...és ehhez jó egészséget kívánok!
A magam módján csak annyit tudok hozzátenni, persze tudok én is a perseidákról, melyek augusztusi vendégségben vannak a fejünk fölött: http://www.origo.hu/tudomany/vilagur/20130813-perseida...

Bányászlány   2013. augusztus 13.

..ez igen, a fotó gyönyörű, köszönöm..... de hát könnyű egy asztrofotósnak...
...nem bírom a lányregényeket, nem az én műfajom, én annál sokkal realistább vagyok, ez a pár sor csak úgy, tisztán fakadt fel belőlem az imént.....amúgy pedig igen, sajnos tudom, egy kissé grafomán vagyok!

tacsifoto   2013. augusztus 15.

A fejünk felett...milyen szép dolgok vannak, csak felfelé is kell nézni néha, nem csak a pénz irányába...

anna schwelung   2013. augusztus 16.

Tacsi: Ördögöd van, eltaláltad!...én is csak azért néztem felfelé, hátha az égből mannaként alászáll néhány bankó, ellensúlyozandó a kamatjövedelmem után fizetendő 6%os egészségügyi hozzájárulást, melyet a focistadionokat nyakra-főre építő rossz fiúk, mint népjóléti intézményt bevezettek augusztus 1.óta :-((

tacsifoto   2013. augusztus 16.

anna, nagyot tévedsz: azok nem stadionok, hanem piramisok, azok őrzik majd az első magyar fárajók emlékét.... még örülhetünk, hogy nem visznek piramisépítő kényszermunkára bennünket....

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban