_
Kápolna
  • 2012. dec. 27.
  • 977
  • 21
  • 10
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Nikon D3000
Fókusztáv: 18mm
Rekesz: f/5.0
Zársebesség: 1/800
ISO: 200
Készült: 2012. dec. 27. 12:26
Kevesebb
Több

zoliber   2012. december 28.

Szép!
(Ahány ember, annyi meglátás, én balról kicsit megvágnám: hogy éppen annyi hely maradjon a torony és a kép széle között, mint jobbról. De ez csak magánvélemény, attól a kép még jó. ;-) )

anna schwelung   2013. január 03.

zoliber: Köszi! Általában igyekszem úgy komponálni, hogy ne kelljen kivennem az azeri srác kezéből a baltát, esetleg a konyhai szeletelő kést előszedni:-))
Most éppen azért készült így, mert mások a szimmetriát nem nézik jó szemmel...
Sokat szenvedtem vele, mert szép idő lévén felbicikliztem a dombra, közben útba ejtettem a postahivatalt. Eközben befelhősödött, ugrott a szép napsütéses kápolna.....másfelé vettem az irányt, amíg ismét előbújik a Nap. Vissza is tértem dél körül, akkor viszont a déli imádságra érkezők tobzódtak a kápolna előtt, majd ismét felhő és végül fél egy tájban valamennyire összejött. Lehet, jobban jártam volna, ha már korábban mormolok néhány imát a jobb fényekért:-)))

zoliber   2013. január 03.

Hát igen, a szimmetria olyan megoldás, amely nem szakszerű kritika, hanem csakis egyéni ízlés kérdése. Nem baj, a leglényeg úgyis az, Te hogy érzed jobbnak. ;-) Én is kaptam már itt-ott-amott-így-úgy-megvágnám-észrevételt, aztán vagy megfogadtam, vagy nem. :-D :-D

zoliber   2013. január 03.

(Én a saját szememmel pl. a homlokzat közepén lévő keresztet és annak az árnyékát fogtam volna meg valahogy - aztán más kérdés, hogy jól jönne-e ki. :-) )

anna schwelung   2013. január 03.

Köszi az észrevételeket! Még lesz rá lehetőségem, hogy megfogjam az árnyékot a javaslatod alapján! ....de bármennyire is vártam, csak szűrt sugárzás volt és nekem, botcsinálta fényképésznek talán nem is lett volna elegendő hozzá.
A legnagyobb baj számomra KRESZ tábla, de "radírozni" nem szeretnék...

tacsifoto   2013. január 03.

Anna, nagyon ügyesen álcáztad a KRESZ táblát. Ha nem mondod, észre sem veszem.

anna schwelung   2013. január 06.

Remélem amikor autót vezettél észrevetted a gyalogátkelőhely táblát?...vagy matricát készítettél a járókelőkből?

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban