_
Budapest építkezik
  • 2012. dec. 13.
  • 951
  • 19
  • 15
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Nikon D3000
Fókusztáv: 50mm
Rekesz: f/4.8
Zársebesség: 1/100
ISO: 200
Készült: 2012. dec. 13. 13:41
Kevesebb
Több

BGYP   2012. december 13.

Köszönjük, de kérjük. Van saját buszunk.

irenne56   2012. december 13.

De jó!!!!! :((((
Felszálltam, de nem tudom elképzelni tömegben, dugóban ácsorogni a folyosóján. A hátsó társalgója is érdekesen mutat. Utasterében egyre használhatatlanabb buszokkal építkezünk!

anna schwelung   2012. december 14.

irenne56: Eszerint csak felszálltál, körülnéztél, nem beszélgettél, nem kérdeztél az ott lévő szakembertől. Ez csak egy bemutató busz, a majd érkező járműnek lesz 3., azaz hátsó ajtaja, és nem lesz társalgó azon a helyen. Igen sok vitát vált ki a mai napig is a rövid Volvo busz, hogy "jaj, milyen magasan vannak az ülései", de azt nem mondják, hogy jaj milyen könnyű belépni az ajtón, hiszen nincs lépcsője és jaj milyen jól hűt a nyáron és jaj milyen jól fűt most télen.
Én úgy gondolom, sokkal jobban járunk vele utasok, mint a sok lepukkant, használt busszal, amelyek pl. a 23-as vonalán is járnak.

irenne56   2012. december 14.

Anna, el tudod képzelni, hogy még egy ajtóval bővítve lesz ez a busz, akkor több lesz a hely az utastérben? Csuklós változatban is érkezik ebből a változatból, igen, kaptam tájékoztatást a fiatalembertől, na meg a többi pozitívumot is hallottam, de nem tudott meggyőzni. Tudod azt nem értem, hogy miért nem a magyar gyártmányú alacsony padlós IKARUS buszokat rendelik a BKV-nál ill. a BKK-nál. Olcsóbb lenne, fellendíthetné a magyar buszgyártást! Sajnos a Mercedes céget tesszük gazdagabbá, hagy dőljön a "lé" külföldre! :((

Puffancs   2012. december 17.

Gyönyörű.. csak elképzeltem "Tarlós"kékben, egy szmogos napon, ahogy fennakad egy nálunk oly ritka kátyún...de lehet, hogy velem van a baj :-)

irenne56   2012. december 21.

A cikkben láttam a három ajtós változatot, bevallom őszintén, hogy tetszik! :)
Remélem, Budapest tovább építkezik, útfelújítás, 4-es metró, stb.! :)

anna schwelung   2012. december 21.

Nekem is tetszik! Már nagyon elegem van a sok velem egyidős régi, toldozott-foltozott vacakkal.
Előző kommented kapcsán a görögök jutottak eszembe. Mivel a felvett hitelekből szinte mindent a németektől vettek, vesznek, ezáltal szinte duplán törlesztenek. Itt is majdnem az a helyzet, továbbá az is, hogy a cikkben szereplő VT.Transman a tűzhöz igen közel ülő - sőt azt évekig tápláló - Széles cégbirodalom tagja és most kapja vissza a tüzelő árát.....

Pistimester123   2013. január 16.

Szép meglátás, jó kép lett...igen, jobb mint a mai roncsderbi ami van Budapesten.

anna schwelung   2013. június 04.

TUNING-egesjavító : Leszállnál rólunk az örökös reklámjaiddal? ....kedvenc rádiós műsorvezetőm szóhasználatával élve: KUSS!!!

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban