_
Csirkepálinka...
  • 2011. júl. 28.
  • 3419
  • 11
  • 26
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Kodak EasyShare Z650 Zoom
Fókusztáv: 12.4mm
Rekesz: f/3.2
Zársebesség: 1/80
ISO: 80
Készült: 2007. nov. 22. 23:07
Kevesebb
Több

susan38a   2011. július 28.

Jaj,nekem! Kígyópálinkát már láttam,enyhén oszlásnak índult a bőre:( Na,de csirkelábbal? ! Látom,hogy volt pedikűrösnél, de akkor is....!

anna schwelung   2011. július 28.

családi vállalkozásban erre álltunk rá, amióta törvény engedi a pálinkafőzést!

susan38a   2011. július 28.

Ti lehet,hogy ráálltatok,de ez a szerencsétlen már soha nem tud a lábraállni,meg az sem aki megissza:)

anna schwelung   2011. július 28.

:-)...az biztos, hogy megkaparni nem tudja magát az iszákos...tán még a körme is leesik tőle...egyébként igazi 40 fokos pálinka őrzi a pipilábak fiatalságát.....idővel finomabb, mint a levesben főtt társai...

GPé   2011. július 28.

Mennyibe kerül egy üveggel?
És mekkora a kiszerelés?

elvi   2011. július 30.

Óóó, eddig sem kedveltem a pálinkát és most sem jött meg az itvágyam...

anna schwelung   2011. augusztus 02.

traxi50: köszi, de nem fogyasztom....csupán a hajhagymáim erősítésére a csirkelábbal kapargatom a fejbőröm!

anna schwelung   2011. augusztus 02.

elvi: ...pedig most itt a vissza nem térő alkalom....többfunkciós csirkepálesz!

anna schwelung   2011. augusztus 02.

Tacsi:...nem kell inni!...az alapanyag kifejezetten jó ízt ad a csirkeaprólék levesnek!

tacsifoto   2011. augusztus 02.

Te jó ég! Pálinka leves? (álnéven csirkeaprólék leves)

amari   2011. augusztus 22.

Hungarikum :) szörnyű....

hombre   2011. augusztus 22.

Csirkepálinka ????
No ne !
Inkább SZILVÓRIUM !

anna schwelung   2011. augusztus 22.

...már ezért érdemes volt feltölteni!...van néhány igazi hozzászólás, mellőzve a : "szép lett" "jók a színei" és hasonló ütős megállapításokat....csak kóstolnátok, még keményebb kommenteket is olvashatnánk:-))

Mária képei   2011. augusztus 22.

Anna majd a csirkeláb kikaparja az igazságot erről a pálinkáról

Krusa   2012. április 17.

Igya aki készítette! Elég pihent agyú volt!

anna schwelung   2012. április 17.

:-))...ezt akkor készítette egy barátunk annak a barátunknak, aki még a pálinkafőzés legálissá tétele előtt kotyvasztotta minden ősszel a guggolós pálinkáját!...guggolva kell menni az ablaka alatt, nehogy behívjon egy pohárkára...

hetye   2014. augusztus 03.

Ez egyszóval "BRUTÁLIS" !!!

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban