_
Szelektív hulladék szelektálása
  • 2010. nov. 16.
  • 787
  • 2
  • 8
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Volt szerencsém több országban járni, de ilyet sehol sem tapasztaltam!!! Felborítják az üveges konténert, hátha találnak benne pár liter kannás borra valót. A művelet után üvegtörmelékek szerteszét. Mások szemétlerakónak minősítik a hulladékszigetet.
Gyártó: Nikon D3000
Fókusztáv: 110mm
Rekesz: f/5.3
Zársebesség: 1/400
ISO: 200
Készült: 2010. nov. 15. 11:54
Kevesebb
Több

Manóvezér   2010. november 16.

Felénk a fémdobozos konténert borogatják rendszeresen... kiszedik a dobozokat,összelapítva elviszik,a konténer marad tárva-nyitva... A"normál szemét"nálunk is mellette hever békésen...

anna schwelung   2010. november 16.

...épp ezért készülnek műanyagból ezek a tartályok, nehogy azt is összelapítsák. ...ismereteim szerint talán 10 ft-ot fizetnek 5 db. laposra taposott dobozért egyes bevásárlóközpontokban.

Evaneni38   2010. november 16.

Miert teszik ezt ilyen helyre? Miert nem egy parkolo, vagy abc kozelebe?

tacsifoto   2010. november 18.

Na, ehhez hasonló jelenetet már láttam, mikor gyűjtöttek az árvíz károsultaknak, és ott állt egy önkéntes szelektáló bizottság. Azonnal fel is próbálták a ruhákat:
-Ez jó lesz nekem, bár egy kicsit hosszú, ez éppen jó Csabikának, na a papának is vigyünk egy öltönyt....

Én meg csak néztem, mint Kati a moziban.

anna schwelung   2010. november 18.

...igen!...mi is beszélgettünk baráti társaságban, csak épp arról, hogy bármiféle károsultaknak való gyűjtést az emberek egyfajta lomtalanítási akciónak gondolják. Többször láttuk, mi minden megunt ócska lomot ajánlanak fel "nemes célra":-(

tacsifoto   2010. november 18.

Igen, én sem tartom jó ötletnek a ruhagyűjtést, mert a ruha, abban a pillanatban, ahogy kihoztad az üzletből, értékét veszti, csakis használati értéke marad számodra.
Másnak az sem.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban