_
Supercars In Budapest I.
  • 2011. máj. 16.
  • 771
  • 1
  • 17
  • beágyazás
    M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Nos össze vágtam a szombat délelőtt készített felvételeket: http://www.youtube.com/watch?v=yq4RQl8XueUNem valami jó minőségű, de azért egy ilyet minden képpen szerettem volna készíteni. A videóban látható autók: Weismann MF3 GT, Tesla Roadster Sport, Aston Martin V8 Vantage, Mercedes-Benz CL 63 AMG, Dodge Challenger SRT8, Ferrari California, 2x Porsche 911 Carrera Cabriolet, Porsche 911 Carrera, Maserati Granturismo

A dátumot nem értem, gondolom a MovieMaker adta neki :D

bence93   2011. május 16.

Én olyat, hogy "filmedby" még sosem láttam, egyáltalán van ilyen?
Ezen kívül nekem furák az ismétlések, főleg a Wiesmannál, ahol a busz belement a képbe. És szerintem több nap terméséből kéne összevágni, mert ez így a többi spott-videóhoz képest gyenge felhozatal :( (erről nem te tehetsz persze)
A "kezdeményezés" viszont tetszik, ha lesz kamerám, beszállok én is. Mozgó autót úgyse szeretek fotózni :)

n.andris   2011. május 16.

Basszus sejtettem, hogy a "filmed by" nem helyes :D De a "directed by", meg olyan nagyképü lett volna :D Köszönöm a kritikát egyébként :) A lassítot felvételek alapból nem jó ötlet vagy hogyan lehetne jobb szerinted?

bence93   2011. május 16.

Az az igazság, hogy nekem az autók hangja hiányzik nagyon, de ezt ilyen csordogáló forgalomban nem nagyon lehet elérni, hogy hallatsszon. Szerintem zene nem kéne amúgy alá.
A lassított felvétel nekem fura, bár lehet helyzet, amikor jól néz ki, csak ahhoz nagyobb fps kéne, hogy ne ugráljon. De az ismétlés nem jön be.

Zo HUN   2011. május 16.

Ugyan nem engem kérdeztél, de szerintem a lassított felvétel alapból teljesen felesleges, minek nézzem meg ugyanazt 2x? Akkor jó a lassítás, ha valami izgalmas mozzanat van éppen, pl. driftel az autó (bár erre sajnos nem nagyon van példa :D). Meg szerintem a zene nem illik hozzá/ha sok a hangélmény a videóban, akkor nem is kell. Persze, ez csak az én véleményem.

n.andris   2011. május 16.

Természetesen mindenkinek a véleményére kíváncsi vagyok :) Szóval az ismétlést akkor hagyom legközelebb. A zene is nagy dilemma volt, erről beszélgettünk GTO-val is, aztán végül mégis a zene mellett döntöttem.

EnzoFerrari   2011. május 16.

Kis gyakorlással nagyon jó videókat lehet csinálni, másodlagosan a fényképezés mellett. Aztán kiváncsi leszek ha megjelenik az első Aventador vagy FF ki fog videózni.. :) Ami az összevágást ilelti, nekem is kicsit furák a lassitások, a zenét azt végképp kihagynám. A másik meg az hogy sajnos nem Londonban vagyunk ahol érdemes feltenni egy "One Day Supdercars" vidót, inkább több napot kéne összevágni, jobb autókkal ;) (CL63-tól meg Porschétól ne várjunk olyan nagy hangot)

Zo HUN   2011. május 16.

Azért hangilag ütnének az AMG Mercik, csak azoknak nem nyomják, a Porschéknak meg hiába nyomják, azoknak is jó hangjuk van, de akkor annak tényleg oda kell lépni.

marco16   2011. május 16.

Szerintem is több napon át kéne videózni az autókat, hogy mennyiségileg is jó legyen és hogy legyen elég alap ahhoz, hogy egy jó videót össze lehessen vágni belőlük. Zene szerintem abszolút nem kell alá és szerintem minimum egy 3 perces videót kéne összeállítani, amiben már tényleg sok autó szerepel. Egyébként nagyon jó dolog ez a videó spottingolás. Ja és még annyit, hogy az ismétlések és a lassítások sem kellenek bele az ÉN!! véleményem szerint. De ez egyén függő! Az ötlet és hogy meg is valósítottad nagy dícséretet érdemel szerintem, szóval gratulálok!

marco16   2011. május 16.

De pl. az is király, hogy hányszor szerepel az előző hozzászólásomban a szerintem szó! :D

S.Szabi   2011. május 16.

Én az elején videózgatással kezdtem, a legelső videómat is ugyanazzal a gagyi kb 6éves kamerával vettem fel mint az utsókat is, érdekes hogy a jútúb mennyire elb*szta a kép/hang minőséget :D
3éve: http://www.youtube.com/watch?v=KGP1AUu6__8
~1 éve: http://www.youtube.com/watch?v=VrH3Dkgc3UI

Zo HUN   2011. május 16.

Jó dolog (lehet) ez a videospottingolás, de kis hazánk szerintem még nem ért meg rá. :D + Azért fotóban mégis jobbak vagyunk, az legyen az első, ne menjen a képek kárára a videó! :)

n.andris   2011. május 16.

Na én is pont így gondolom utólag rájöttem, hogy többet ért volna egy Weismann fotó mint az egész :D

bence93   2011. május 16.

1) ehhez valami betegesen kell érteni a vágáshoz (ahogy összerakja a képeket, először az autó, aztán a háttér)
2) hihetetlen jó kép amikor a londíner kisegíti a Ferrariból azt a nőt :O

Marleton   2011. május 16.

mikor a Vegast tanultam, én is próbálkoztam ilyennel, de csak képekkel -videóm nem volt :D
http://www.youtube.com/watch?v=R8T7aMzQXNo

Idén Monacoban én is fogok videózni, de full hd kamerám sajnos nincs (1280×720 30fps a max)

skraby   2011. május 16.

Nekem is van egy ilyen összevágva április 17.éről, majd felteszem, csak még lusta voltam..

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban