Gyártó: | Fujifilm FinePix S3200 |
Fókusztáv: | 4.3mm |
Rekesz: | f/3.1 |
Zársebesség: | 1/30 |
ISO: | 200 |
Készült: | 2011. dec. 19. 03:24 |
Gyártó: | Fujifilm FinePix S3200 |
Fókusztáv: | 4.3mm |
Rekesz: | f/3.1 |
Zársebesség: | 1/30 |
ISO: | 200 |
Készült: | 2011. dec. 19. 03:24 |
Bányászlány
Bányászlány 2012. március 31.
Te kis virtuóz, ez az isler szívecske megérdemel egy elismerés szívecskét. Gratulálok. :-)
anda78
anda78 2012. április 02.
Köszönöm Bányászlány ! :)))
Ez az isler recept alapján készül! Csak minden évben variálom,hogy más formák legyenek ,más díszítéssel! Nagyon kiadós süti,sokáig eláll! Megéri 2 napig dolgozni vele! (elég sok kijön belőle)
Bányászlány
Bányászlány 2012. április 02.
...kééééét napig?! Na ez kissé visszarettent, remélem a nagyja idő a pihentetés....:-))))..amúgy pedig imádom az islert! :-)))
anda78
anda78 2012. április 02.
Az a helyzet,azért tart 2 napig,mert 90 dkg liszttel készül,és rengeteg darab van belőle,így a kisütögetés már szinte egy fél nap,aztán lekvárral összeragasztgatni egyesével ,hát az is sokáig tart,és végül szintén egyesével becsokizgatni,aminek még száradnia kell . KB. 120 db szokott lenni készen,és ugye így kb. 240 kis formát sütök ki ! De megéri tényleg,mert finom és eláll tényleg sokáig,meg mivel lekváros a közepe ,puha is marad ! A férjem ,kisfiam ,és az egész család nagyon szereti :)