_
Zöldséges-sajtos-csirkés rétes
  • 2016. máj. 30.
  • 401
  • 19
  • 2
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Hozzávalók: 6 réteslap, vaj, zöldségek vékony csíkokra vágva, mascarpone, reszelt sajt, csirkehús,
só, bors. (kaliforniai paprika, cukkini, új káposzta, hagyma, sárgarépa, zeller stb. - ízlés szerint)
Elkészítés: A vékony csíkokra vágott zöldségeket külön-külön oliva olajon megfuttatjuk, sózzuk,
borsozzuk. Egy kisebb csirkemellet szintén vékonyabb csíkokra vágva megpirítunk. A mascarpone
krémet a reszelt sajttal elkeverjük, sózzuk, borsozzuk és összekeverjük a zöldségekkel. Langyosra
hűtjük. A réteslapokat egyenként megkenjük olvasztott vajjal és egy csíkba halmozzuk a tölteléket,
feltekerjük és 1 tk tejföllel elkevert tojás sárgájával lekenjük. Kb. fél órát sütjük előmelegített
sütőben.
Gyártó: NIKON COOLPIX S3500
Fókusztáv: 4.7mm
Rekesz: f/3.4
Zársebesség: 1/320
ISO: 80
Készült: 2016. máj. 30. 13:11
Kevesebb
Több
Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban