Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot
Paradicsomlével kell felönteni, de én kevés
sürített paradicsommal oldottam meg, hogy ne legyen para-
dicsomos káposzta íze. Régen, vidéken ettünk ilyen
káposztát és az enyém is majdnem olyan jó lett!:)
Köszönöm szépen Irénke!
irenne56
irenne56 2015. június 02.
Milyen szósszal?! :-) Megint egy ínycsiklandozó ételfotó! :-)
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2015. június 02.
Paradicsomlével kell felönteni, de én kevés
sürített paradicsommal oldottam meg, hogy ne legyen para-
dicsomos káposzta íze. Régen, vidéken ettünk ilyen
káposztát és az enyém is majdnem olyan jó lett!:)
Köszönöm szépen Irénke!
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2015. június 02.
A töltelékbe bulgurt tettem rizs helyett,
észre sem vették.
irenne56
irenne56 2015. június 02.
Azt hiszem, Én is maradok a sűrített paradicsomnál! :-)Ízletes lehetett, annyira megkívántam, a hétvégén elkészítem! :-)) Köszi az ötletet! :-))
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2015. június 02.
Nagyon szívesen!:) Ha szeretitek, tegyél bele
legalább 2 köteg kaprot.
irenne56
irenne56 2015. június 02.
Jó, látom a Tiedben is ott zöldell! :-) Megfogadom a tanácsod! :-)