_
Datolya marcipánnal töltve, csokiba mártva
  • 2014. dec. 16.
  • 790
  • 27
  • 16
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Elkészítés: a datolyákat bevágjuk, hogy a magot kivehessük belőle. A mag
helyére kis marcipánt teszünk és gyengén rányomjuk a datolyát. Csokit meg-
olvasztunk és megmártjuk benne. Ilyen egyszerű!
Gyártó: NIKON COOLPIX S3500
Fókusztáv: 4.7mm
Rekesz: f/3.4
Zársebesség: 1/8
ISO: 400
Készült: 2014. dec. 16. 17:16
Kevesebb
Több

Rolling   2014. december 17.

Jó lehet,vendégként -nálad.Nagyon csúcs!

mammaróza   2014. december 17.

balról a második sor stipi-stopi!!!:):) benne van a mag, vagy azt is kivarázsoltad belőle?:):)

kerdohil   2014. december 17.

Nagyon ügyes vagy, remekül kínáltatja magát ! Párat én is kérek belőle !

Chromcsi   2014. december 17.

Húúú, ez is nagyon jól néz ki!!! :) Ezt is lementem...:))))

irenne56   2014. december 17.

A 16. az enyém, több "kedvencelőnek" már nem jut! :-) Gusztusos! :-)

irenne56   2014. december 17.

Bár csak mindig ilyen szerencsém lenne! :-)

Zsazsa anyo   2014. december 28.

Mammaróza: elfelejtettem leírni, hogy a mag helyén van a
marcipán.

Zsazsa anyo   2014. december 28.

Mária: én egyetlen darabot kóstoltam, de nekem elég tömény:)

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban