_
Fokhagymakrémleves
  • 2014. jan. 20.
  • 427
  • 25
  • 8
  • beágyazás
    L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Hozzávalók:
2 fej fokhagyma, 50 dkg burgonya, 1 fej hagyma, 2 db sárgarépa, 2 ek olivaolaj,
só, bors, kevés kakukkfű, 2 dl főzőtejszín, 1 l víz, 2 db leveskocka
Elkészítés:
A zöldségeket megtisztítjuk és feldaraboljuk. A fokhagymagerezdeket és a hagymát
az olajon lassan megpároljuk, hozzáadjuk a burgonyát , a répát és a fűszere-
ket, leveskockákat és felöntjük a vízzel és puhára főzzük. Botmixerrel pépesítjük,
a tejszínt hozzáadjuk és újból felforraljuk - és kész!
Gyártó: NIKON COOLPIX S3500
Fókusztáv: 4.7mm
Rekesz: f/3.4
Zársebesség: 1/30
ISO: 360
Készült: 2014. jan. 20. 11:54
Kevesebb
Több

Zsazsa anyo   2014. január 21.

Mari, bozsaedozsó!
Köszönöm szépen!
Szeretem így készíteni, mert nem kell bele liszt és
laktató is.

irenne56   2014. január 24.

Egyszerűen elkészíthető, gusztusos! :))

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban