Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot
...hát elég macerás, az biztos! Mivel csak én eszem, nem
kell sokat késziteni. Múlt héten is megcsináltam, gondol-
tam, hogy olaj nélkül a sütőben sütöm meg. Nem kellett
volna! Borzasztó lett! Kivűl kemény, száraz, belül meg a
spárga - mint a spárga...De nagyon szeretem szezámma-
gos morzsával panirozni, isteni ize és illata van. Egyszer
majd kipróbálom a zöldbabbal is.
Rántani a zöldet szoktam, de most a fehér vastagabb volt,
azt vettem. Nem szoktam megpárolni, hanem hámozás
után besózom, oszt leitatom a nedvességet. Utána lehet
panirozni. A zöldbab szerintem hasonló izű lehet. Én na-
gyon szeretem a "ződ" zöldbabot, azt fogom kipróbálni!
Majd mesélj!!
Jól van- cselélünk élvezetet így is!!!
és örülök neki!!
Zöldbab valóban hasonló!!
Nagynéném zsenge juliskabaot ránt!!!
És holnap tán lesz kajafotóm ismét!!
Most gondolkodom, hogy feltegyem-e a vasárnapi ebédet!!
Ha sikerül!!
Sok kajafotón gondolkodom, de sosem teszem fel!!
Igen, nagyon hiányoltam, hogy nincsenek újabb érdekes,
gyönyörűen fotózott ételek Nálad! Nagyon köszönöm, hogy
megmutattad a rántott spárgát, mert nagyon megszerettem!
balmár
balmár 2012. június 02.
Már vacsoráztam de nagyon jól néz ki!!!
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2012. június 02.
Köszönöm szépen Balmár!
Faterphotonál láttam tavaly, azóta rákattantam! Igy a leg-
finomabb a spárga - szerintem.
bokamari
bokamari 2012. június 02.
Sosem ettem rántott spárgát, de ki fogom próbálni!!
Mondjuk macera!!
A nagynéném meg zöldbabot ránt!!
Az se semmi:)))
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2012. június 02.
...hát elég macerás, az biztos! Mivel csak én eszem, nem
kell sokat késziteni. Múlt héten is megcsináltam, gondol-
tam, hogy olaj nélkül a sütőben sütöm meg. Nem kellett
volna! Borzasztó lett! Kivűl kemény, száraz, belül meg a
spárga - mint a spárga...De nagyon szeretem szezámma-
gos morzsával panirozni, isteni ize és illata van. Egyszer
majd kipróbálom a zöldbabbal is.
bokamari
bokamari 2012. június 02.
Akkor most cseréltünk!!
Zöld vagy fehér spárgából csinálod???
A zöldbab nagy macera, de nagyon fincsi!!!
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2012. június 02.
Rántani a zöldet szoktam, de most a fehér vastagabb volt,
azt vettem. Nem szoktam megpárolni, hanem hámozás
után besózom, oszt leitatom a nedvességet. Utána lehet
panirozni. A zöldbab szerintem hasonló izű lehet. Én na-
gyon szeretem a "ződ" zöldbabot, azt fogom kipróbálni!
Majd mesélj!!
bokamari
bokamari 2012. június 02.
Jól van- cselélünk élvezetet így is!!!
és örülök neki!!
Zöldbab valóban hasonló!!
Nagynéném zsenge juliskabaot ránt!!!
És holnap tán lesz kajafotóm ismét!!
Most gondolkodom, hogy feltegyem-e a vasárnapi ebédet!!
Ha sikerül!!
Sok kajafotón gondolkodom, de sosem teszem fel!!
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2012. június 02.
Mari, tedd fel!!! Várom!:)))
bokamari
bokamari 2012. június 02.
Hát, ha el nem baltázom, akkor igen!!
annabell
annabell 2012. június 03.
juj de guszta!!!!!!
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2012. június 03.
Mari: miért baltáznád el?!
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2012. június 03.
Köszönöm szépen Annabell!
faterphoto
faterphoto 2012. június 04.
Elnézve a képet rájőttem hogy mostanában nem fényképezek
KAJAfotot. Pedig főzők:) és milyen guszta a kép!
És ráadásul rengeteg őtlet van az albumban.
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2012. június 04.
Igen, nagyon hiányoltam, hogy nincsenek újabb érdekes,
gyönyörűen fotózott ételek Nálad! Nagyon köszönöm, hogy
megmutattad a rántott spárgát, mert nagyon megszerettem!