_
IMG 0031
  • 2011. dec. 30.
  • 574
  • 12
  • 17
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Canon EOS 1000D
Fókusztáv: 41mm
Rekesz: f/5.0
Zársebesség: 1/60
ISO: 400
Készült: 2011. dec. 30. 10:13
Kevesebb
Több

annabell   2011. december 30.

Imádom az effajta kenyereket Én is szoktam sütni

Ági mama   2011. december 30.

....hogy Te milyen ügyes vagy!!!! Gratulálok, nagyon finom lehet ez a kenyér. GUSZTA!

Zsazsa anyo   2011. december 30.

Köszönöm Ági! Nem nagy kihivás, mivel a kenyérlisztet
csak langyos vizzel kell bedagasztani. Az Aldiban is van
több fajta, ezek nagyon jók.

bokamari   2011. december 30.

Igen, az Aldis finom!!!
Már sokfélét próbáltunk ott és kitűnőek!

Zsazsa anyo   2011. december 30.

ennél kisebb cipókat árulnak kb 4oo-ért, 299.- a liszt, ebből
két kenyér kijön.....ja, és még finom és friss is!

mammaróza   2011. december 31.

... én is szoktam csak én a gépben sütöm! Az is finom, csak kocka!:):) Próbáltam már sütőben, de nem sül meg ilyen szépre! (A sütőm nem valami jó!:):)

Zsazsa anyo   2011. december 31.

Nekem nem jött be a gép! Kockára szoktam én is, jénaiban.
Sütőben a külseje szebbre, jobbra sül... Ez most kerek lett.

DittusPhoto   2012. február 28.

Hú de szép. Én még nem mertem belevágni a kenyérsütésbe, mondjatok egy jó receptet (gázsütőm van) :)

Zsazsa anyo   2012. február 28.

Nekem is gázsütőm van! Vegyél kedvedre való kenyérlisztet,
abban van száritott élesztő - 3 dl langyos viz, só. Géppel
kidolgozod (kb 6-8 perc a legnagyobb fokozaton).
Keleszted és formázod, utána hagyod még kicsit kelni.
Én jénai edénybe szoktam sütőpapirt tenni, igy nem kell
sem kikenni, sem lisztezni. Fél zacskó lisztből a kenyér
kb. 45 perc alatt sül meg. Rácson kell kihűteni.
(a 3 dl viz 0.5 kg liszthez)

DittusPhoto   2012. február 28.

Zsazsa anyo: Köszönöm a kért receptet, nagyon aranyos vagy, hogy ilyen gyorsan gondoltál rám, illetve ránk, akik még nem sütöttünk kenyeret. Hamarosan beszámolok róla, hogy sikerült-e. :)))

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban