_
Angol combo
  • 2010. júl. 15.
  • 743
  • 1
  • 8
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Londonban csak egy hétköznapi utcakép lenne, itthon azonban ritka az ilyen látvány! Meg is lepődtem, mikor kifordult a hotel elől a Bentley, és jött vele szemben az Aston. :)
Gyártó: Nikon D90
Fókusztáv: 105mm
Rekesz: f/5.6
Zársebesség: 1/250
ISO: 200
Készült: 2010. júl. 15. 16:05
Kevesebb
Több

mufracsek   2010. július 15.

Itthon tényleg nem mindennapi! Kint viszont az ember fel se néz egy ilyenre. De hazai viszonylatban komoly!

bence93   2010. július 15.

Én azért egy Astont szerintem még Londonban is megnéznék, a Bentleyben nem vagyok ennyire biztos.

mufracsek   2010. július 15.

Én is ezt hittem. Ironnak mielőtt mentünk ki, mondtam, hogy mindenről lövök legalább 1 képet, már csak megörökítésként is. Aztán kint már a második nap lazán mentünk el az ilyenek mellett. Aki nem volt Londonban, az ezt nagyképűségnem gondolhatja. De aki volt kint, az meg tudja érteni.

És a leg őszintébben kívánom minden pv-snek, hogy egyszer jusson ki, és élje át az élményt!! Ezt tényleg komolyan mondom! Akkor majd mindenki látja, hogy nem nagyképűségből mondtam, hogy egy ilyen kombónak utána se fordultunk, hanem kint tényleg olyan az élet, hogy olyan 7-es kombókat lehet lőni, ahol a California a "leggyengébb láncszem".

Zo HUN   2010. július 15.

Elhiszem! :) Mikor tavalyelőtt voltunk nyaralni a Cote'd Azure-ön, voltunk Cannesban stb... már akkor rengeteg autót láttam. Az egész nyaralás alatt legalább 25 Ferrarit, és két hétig voltunk.. Mikor beértünk Monacoba, jött velünk szembe egy szürke F430 Spider, nem volt ép kézben a gép, nem sikerült lekapni, ugyanakkor nem bánkódtam annyira, mert gezdtem megszokni. Amíg Monaco fele mentünk elhúzott mellettünk egy 3-as Ferrari combo-na arról sajnáltam, hogy nem lett képem, azért mérges voltam-meg egy 360 Spider.

I\\/I4R[ł   2010. július 15.

Én sem hittem Mufrának az előző Londonos túrája után, de azóta kétszer voltam és hát tényleg nem kötik le az embert egy idő után. :)

bence93   2010. július 15.

Valószínűleg én is meggondolnám magam a helyszínen, de egy Aston akkor is Aston, ha mindenhol azt látsz :D

Gaben17   2010. július 15.

Bence: Sétáltunk,benéztünk egy utcában,hopp egy v8 vantage és a távolban egy db9...szerinted elmentünk érte? Nem! :D Hihetetlen ami kint van,még le se szállt a repülő már láttunk egy Continental GT-t,szószerint:D

Zo HUN   2010. július 15.

Mennyivel jobban keres ott az emberek többsége. Kapcsolgattam a tévét, az egyik csatornán pont a garázs tv műsor ment, kicsit hallgattam. A Nissan Juke-ról volt szó, hogy ha jól emlékszem 13 000 fontba kerül alapáron, és hogy a fiataloknak szánják, huszonéveseknek. Mondták a műsorban, hogy nem mindenki, de sokan megengedhetik maguknak ezt már olyan korban! Gondoljunk csak bele... Kinti viszonylatban el tudnám képzelni, hogy pl. Mufra, aki nem keres rosszul már 5-ös BMW-vel járna, vagy még felette! Bele sem merek gondolni... Talán lenne egy 911-esünk. :D Igaz apámat ismerve nem, de egy jó kis Lexus GS-ünk, vagy valami hasonló biztos! :)

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban