_
Maserati Quattroporte
  • 2010. jan. 20.
  • 394
  • 1
  • 3
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Panasonic DMC-FZ28
Fókusztáv: 7.3mm
Rekesz: f/3.0
Zársebesség: 1/40
ISO: 100
Készült: 2009. nov. 28. 13:13
Kevesebb
Több

mufracsek   2010. január 20.

Ez, meg az előző szinte ugyanolyan. Ti szoktátok mondani, hogy hasonló szögből elég egy kép is. Szerintem is is válassz a kettő közül.
Én pl. tegnap este elkezdtem a régi képeimet átválogatni, és szanálni. Eddig 8 oldalnyi képet töröltem ki!!! És egy olyan 25 oldalt néztem át. Tehát elég nagy irtást végeztem. És ez még csak az első hullám. Persze nem akarom Iron módjára 200-ra szűkíteni a képeim számát, de a szarokat kivágtam. Szerintem egy ilyen laza átnézést mindenki csinálhatna.

Zo HUN   2010. január 20.

1 képet kitöröltem, mert az majdnem ez, csak közelebbről. A másikat meghagytam, mert tetszik, de levettem róla a címkét. Igen, hasonló képek, de szerintem mind a három jó, ezért címkéztem fel őket, aztán ha valakit zavar gondoltam, majd akkor szól, és leveszem. :) Ez a legjobb, ezen hagyok címkét.



Ti szoktátok mondani-->én még egyszer sem mondtam (javítsatok ki, ha tévedek, kicsit szelektív a memóriám, főleg az autókra és a rendszámokra fogékony :D), ugyanakkor igaz, és magamban szoktam azt gondolni, hogy hasonló szögből 1 kép elég. Igazad van, elég 1. A 3-ból csak 1-en hagytam címkét.


Még régebben elkezdtem én is szelektálni a képeimet az elejétől kezdve. Az első 20-25 oldalt át is néztem, aztán meguntam. Töröltem ki jónéhány képet. Van néhány olyan, ami nem olyan jó, de nincs szívem kitörölni (nemtudom miért). :-D Aztán később újra átnéztem az első 10-20oldalt, újra töröltem pár képet. Majd lehet folytatom.

mufracsek   2010. január 20.

Érdemes a törléssel szórakozni. Nem az a lényeg, hogy az embernek 4000 képe legyen (nekem bőven volt ennyi), hanem hogy ha valaki vlgignézi, akkor jó képeket lásson. Nekem is sok olyan feltöltésem volt, hogy egy autóról volt vagy 6-8 kép, 4 irányból. Tehát mindenhonnan kettő, semmi különbséggel. Ezekből ugye 1-1-1-1 db-ot kitöröltem. Összességében nem lett kevesebb az albumom. Sőt. A hétvégén tovább szórakozom. Érdemes nem az érzelmek alapján válogatni, hanem azt nézni, hogy mennyire jó egy kép, és menyire nem.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban