_
fény
  • 2011. okt. 28.
  • 314
  • 17
  • 8
  • beágyazás
    L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: HP PhotoSmart M305
Fókusztáv: 6.2mm
Rekesz: f/4.8
Zársebesség: 1/366
ISO: 100
Készült: 2011. okt. 28. 15:36
Kevesebb
Több

Atis4   2011. október 30.

Nem vagyok ős indás, de a szívecskék nem mindig a kép minőségének szólnak.Sokkal inkább a látás módnak, vagy mert tetszik amit látok,,,,
Kár volt vinned leveles képed.Mert ha 100n ugyan azt fotóznánk, tuti hogy 100 féle képpen, és módon látnánk vissza,,

Szilvórium   2011. október 30.

Tudod az ötlet 1-2 napos volt.Nekem is volt egy képem, amit egy az egyben megcsináltak.És nagyon pipa voltam. Majd jövőre ha eszembe jut, ismét megcsinálom, akkor az én ötletem lesz.Túl kicsi ez a téma, mondjuk nem olyan szembeötlő mint a Dunakanyar.Manó tudja miért tettem fel?!
Lamerlének 18 pontja van !! Vegyem el ?! Neki ez szinte az élete.

lamerle   2011. november 11.

Kedves Szilvórium!
Egyetértek Atis4 véleményével! A sírkertben fotózáskor nem volt ez probléma, ugyanazt a témát többen lefotóztuk, mindenki föltette ide a sajátját. Én nem láttam a Te leveles képed amit nagyon sajnálok, nem nyúltam le az ötleted! Ezek után jó lenne ha föltennéd a Tiédet is, ha nem én is leveszem az enyémet. Nem ez az életem, a fotózás csak egy része, igaz fontos része, de nem fogok a kardomba dőlni akkor sem ha nem fotózhatok.

Szilvórium   2011. november 11.

ÉN NYÚLTAM LE TIÉDET !! Ezt már leleveleztük.Vannak határok,ezt a véleményemet fenntartom. Levelezésem atis4-el máshol is folyt, nem minden van itt, félreérthető !
Levettem a netről és írtam neked is, hogy rettenetes lett.De hát rajta volt egy szélvédőn a levél és a kisagyamban beugrott a tied, nem is eszméltem rá, csak későn.Igen, egy témát lehet többféleképpen, de milliméterre ugyanúgy rövid időn belül, nem csak pofátlanság, de már magammal szemben is hülyén néz ki.
Láttam a sírkerti képeket.Egy sem hasonlít még távolról sem a másikra.
Örömmel olvasom.

lamerle   2011. november 11.

Kedves Szilvórium!:-)
Senki nem nyúlt le semmit!:-) Én csak attól féltem hogy Atis4-nek írt válaszod esetleg mások számára félreérthető lesz!:-)

Atis4   2011. november 11.

A Lánc hidat tudjátok mennyien le kapták?Ezek után tiltsuk meg a fotók nyilvános közzé tételét.Az első az eredeti,,,,A többi csak utánzat,,,,
A képeket amúgy itt is ,és Lamerlénél is kedvenceltem.
Ja és két ugyan olyan kép nincs!!

Mindezt csak azért mertem kommentálni, mert nevemen lettem szólítva.

Üdv,,,,szép fényeket továbbra is mindenkinek,,,!

Kedvencnek jelölték
Albumokban