_
Mária ablak
  • 2012. nov. 27.
  • 1293
  • 14
  • 6
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Szegedi Fogadalmi templom, Mária ablaka.
fotó:SzeSa

siva45   2012. november 27.

Gratulálok, kedves Sándorház, ez a fotód lett a szépen gyarapodó gyűjtemény 600. darabja. Ahogy nézegetem az immár tetemes mennyiségű felvételeket, egyre inkább megerősödik bennem, hogy jól döntöttem, amikor létrehoztam az Üvegablakok című albumot. Úgy látom, hogy rajtam kívül még nagyon sokan - köztük te is - nagy kedvvel fotózzák ezeket a remekműveket, s teszik is közszemlére őket. Legyenek vallásosak, avagy "csak" a szép szerelmesei. Köszönet neked, s mindenkinek, aki eddig feltöltött, s aki rákattintott a gyűjteményre.
siva45

Bányászlány   2012. november 28.

Csatlakozom magam is, valóban gyönyörű felvételeket készítettél és méltán büszkeséggel szívedben mutathatod itt meg nekünk is szeretett városod szakrális építményeinek ezen kiemelkedő példányát, köszönet érte.
Siva, Neked külön gratulálok a szép, magas számot elért, értékes gyűjteményedhez. :-))

Sándorház   2012. november 28.

Kedves siva45, köszönöm szépen! Nagy öröm számomra hogy egy ilyen nívós gyűjteményt gazdagíthattam! Igen sokszor megnézem én is a gyarapodását, és mások gyönyörűséges ablakfotóit ! :-))

Sándorház   2012. november 28.

Bányászlány, köszönöm szépen a kedves értékelésedet, és minden látogatásod öröm számomra ! :-)) Szép adventet és jó fényeket kívánok!

siva45   2012. november 28.

Hogy is szólt az egyszeri (most egy kicsit átformált) reklám: ez a gyűjtemény nem jöhetett volna létre, ha nem vagytok ti... (Akik megtöltik tartalommal.) Még egyszer köszi, s a jó szavakért is!

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban