_
Szőrös lábak
  • 2009. jún. 16.
  • 971
  • 8
  • 9
  • beágyazás
    L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
A kép másolása, feldolgozása az engedélyem nélkül tilos!
Gyártó: Olympus C370Z
Fókusztáv: 5.8mm
Rekesz: f/2.9
Zársebesség: 1/326
ISO: 64
Készült: 2004. jan. 23. 16:14
Kevesebb
Több

Guildenlenny   2009. augusztus 25.

Jó közel hoztad! Szitakötőt sem könnyű fényképezni, úgyhogy respect ezért a nagyításért. A mélység is rendben van, viszont a kivágás nekem kicsit esetleges, méghozzá felül. Nem tudom, hogy szándékosan vágtál-e ott belőle utólag, vagy eleve ilyen volt a kép. Illetve még egy észrevétel: szerintem máskor a fejére állítsd az élességet, még akkor is, ha a háta esztétikusabbnak hat... :)

SKatka   2009. augusztus 25.

Guildenlenny: köszönöm az észrevételeket. Kompakt géppel dolgozni úgy, hogy nincs is manuál rajta tök nehéz, szóval csodálkoztam hogy ez összejött. Annyira koncentráltam hogy észre se vettem hogy remeg a kezem, tehát kicsit lecsúszott a farkavége expo közben. (szal nem vágtam bele, nem is lennék akkora állat :P) Köszi még egyszer, hogy megnézted!

klimati   2009. november 22.

:) nagyon szép és nem számít a farka vége:).......ez így szuper. Nem egyszerű egy szitakötővel alkut kötni :D

SKatka   2009. november 22.

Klimati: Hát nem :) Főleg hogy első próbálkozás volt, és sikerült (még ha a farka lelógott a képről.) De már várom a következő szitakötőt, aki makrót áll :)

Vikca   2010. november 02.

Ez nagyon jó lett!!!!! Én is próbálkoztam szitakötőket fényképezni, de nem nagyon sikerültek, ezért nem raktam fel ide őket.

SKatka   2010. november 12.

Köszönöm!
Nekem is szerencsém volt. JÓ helyen kell lenni, a megfelelő időben. Egyébként nem sikerülne. Ja... és türelem. A legfontosabb dolog a világon a türelem!

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban