_
napsütötte december
 • 2019. jan. 02.
 • 101
 • 15
 • 9
 • beágyazás
  XXL XL L M S XS
  px
  HTML
  URL
 • jelentem
Gyártó: SONY SLT-A58
Fókusztáv: 50mm
Rekesz: f/5.0
Zársebesség: 1/80
ISO: 100
Készült: 2018. dec. 31. 14:58
Kevesebb
Több

Regulus   2019. március 29.

Nem vagyok elkényeztetve az indások által. Ha nem vagy egy klikknek sem tagja.

frangipani   2019. március 29.

Nem ismerem a klikkeket, eddig azt sem tudtam, hogy léteznek, csak mostanság regisztráltam. Fotózni sajnos nem tudok, viszont annál jobban imádok. :-) Szeretem felfedezni a világ szépségeit, és saját örömömre megörökíteni mindezt. Emellett szeretem mások szemén át is látni a világot, egy fotó meggyőződésem szerint sok mindenről árulkodik. Szóval - bár hozzá nem értőként - azt a képet szívecskézem, amely valamiért megfog, hatással van rám, és nem az alapján ítélek, hogy kinek a kezében volt a fényképezőgép. Nem csak az érdekel, hogy valaki milyen minőségben fotózta le az adott témát, hanem az is, hogy mit vesz észre a világból. Nagyon tetszenek mind a tájképeid, mind a kis részleteket megörökítő fotóid.

Regulus   2019. március 29.

Klikkek alatt természetesen nem kölhatárolható csoportok szervezett működését értem. Az egymásnak "kedveskedő" virtuális baráti körök kialakultak működésüknek egymás fotóinak milyenségéhez nem sok köze van. Vigyázni kell, hogy csak pozitív kritikát mondjunk, még ha triviális is a hiba. Témaválasztásuk irtó szegényes, a naplementék a befutók. Azt hangoztatják, hogy nem érdekli őket a kapott szívek száma, ennek ellentmod az, hogy vetélkednek és rangsort
mutogatnak. Te most jöttél, én lassacskán megyek.

frangipani   2019. március 29.

Értettem, hogy mit nevezel klikkeknek. Ezek sajnos az élet szinte minden területén kialakulnak. Ne törődj velük, és ne hagyd, hogy elvegyék a kedved. Töltsd fel a gyönyörű képeidet, mert biztos vagyok benne, hogy mindig lesz olyan, akinek örömet szerzel vele, és aki tanulhat belőle. :-)

Regulus   2019. március 30.

Köszi a pozitív üzenetet, én is így kezdtem.

Mádai Gizella   2019. április 18.

Gyönyörű fotók! Aki fotózik fel is fogja tenni valahová, bár magunknak is gyűjtünk, őrzünk. Ha megfog valami nyomok szívecskét, értem a felvetést, de kár rajta rágódni. Én sem vagyok régi itt, s csak ámulok! Azt hiszem a sok csodát meg kell osztani azokkal, akiknél van erre igény függetlenül a szívecskék számától.

Kedvencnek jelölték
Albumokban