_
első saját sütésű kenyerem
  • 2011. jún. 14.
  • 439
  • 1
  • 6
  • beágyazás
    L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Olympus FE-46
Fókusztáv: 6.3mm
Rekesz: f/3.5
Zársebesség: 1/30
ISO: 125
Készült: 2011. jún. 11. 08:22
Kevesebb
Több

Pethes Mária   2011. június 24.

és finom is volt, Zsazsa... érdemes megsütni... már a kenyér sem az igazi a boltokban... ezt sütöttem meg: http://www.mindmegette.hu/szezammagos-kenyer-dagasztas...
csak szezámmag nélkül, nem volt itthon :)) és a recept azt nem írja, hogy a sütőedénybe sütőpapírt kell tenni... én kezdő sütő vagyok, de óvatos... úgy hogy tettem :))))

Zsazsa anyo   2011. június 24.

Én is szoktam itthon sütni, szeretem a magokat benne és
rajta. Nagyon finom a szezámmag és a tökmag mikor meg-
pirul a tetején! Sütőben szoktam, nem szeretem a kenyér-
sütőgépet! Sokkal szebb a szine is.

Kedvencnek jelölték
Albumokban