_
Maserati Granturismo
  • 2008. okt. 31.
  • 364
  • 4
  • 20
  • beágyazás
    L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Csak, hogy legyen egy kép itt is róla :)
Gyártó: Olympus FE-330
Fókusztáv: 6.3mm
Rekesz: f/3.6
Zársebesség: 1/160
ISO: 400
Készült: 2008. okt. 31. 16:51
Kevesebb
Több

Lui (törölt)   2008. október 31.

Nagyon faja kép lett ez! Egyébként ez a Gt pesti?? mert nagyon sokszor lefotoztátok már..

Nylon   2008. október 31.

Igen Pesti! Szinte minden nap látom! :)

Lui (törölt)   2008. október 31.

Az jó! Nekem már nagyon kéne egy GT pont azon töröm a fejem lehet felkéne menni Pestre érte.Csak az a baj, hogy kevés az időm meg szerintem eltévednék :S :)

Nylon   2008. november 01.

Szerintem jobban jársz, ha tavasz felé jössz pestre, mert akkor már sokkal több jó verda van az utakon.... Mostanában egyre kevesebb....

Lui (törölt)   2008. november 01.

Hát mondjuk ez Szegeden is így van! Nyáron szinte minden nap láttunk valamit (lásd Tuninglove fotói) Mostanság alig tudok valamit elkapni (sajnos) Egyébként Pesten merre lehet látni jó verdákat?? (Kempinski és a Gresham mellett)

Nylon   2008. november 01.

Hát igen... a Kempinski, Gresham környék a legjövedelmezőbb!!!! Amúgy még pl. a Rózsadomb jó hely és nagyobb körutakon lehet ritkaságokat látni! És persze jobb szállodák környékén!

Lui (törölt)   2008. november 02.

És ezek a jobb szállodák merre vannak?? :):) (mikor voltunk Pesten osztállyal, akkor Tuninglove-val láttunk egy Hilton hotelt Budán)De ezen kívül nem tudok többet :S egyébként Andrássyn lehet látni valamit?

Nylon   2008. november 02.

Két jobb szállodát ismerek még.... (lehet, hogy van több is...) :) Az egyik amit mondasz a Hilton! Asszem abból több is van Budapeesten! Egyik a Budai várban valahol... a Másik meg Pesten a Westendnél... A másik hotel meg a Gellér szálló! Az sem rosz környék, de nemsokat járok arra.... Amúgy igen az Andrássy-n ha jó idő van és nem ősz meg tél akkor nagyon sok jó verdát lehet látni!!!! :)

Ha kell még vmi infó kérdezz nyugodtan és utánanézek vagy bármi :)

Lui (törölt)   2008. november 02.

Ok köszi! Jah a Hilton (amiről mi tudunk) a Buda várnál/ban található! Sajnos több dolgot nem tudok Pestről, de majd még megérdeklődöm mert unokatesómék Pestiek! :)És lehet, hogy Március környékén fel megyek vagy pedig június után (már ha persze sikerül az érettségim :) )Pestre! :)Azért kösz az infókat!

I\\/I4R[ł   2008. november 02.

A Várban lévő Hilton szerintem nem nagy durranás! "Karrierem" elején mindig arról jöttem a Rooseveltre, de semmit nem láttam még ott... (egyszer egy Z06-ot, de az sem a hotelnél volt) Viszont a Westend Hilton nagyon frankó hely! (én nem sok mindent láttam még ott, de másoknak nagyobb a szerencséje vele)

Lui (törölt)   2008. november 02.

Köszi az infókat srácok, egyébként a Westend Hilton merre található?? (nevéből sacolva a Westend környékén) :)

I\\/I4R[ł   2008. november 03.

A Westend oldalában van, az egyik oldalkijárattól nem túl messze! :)

Lui (törölt)   2008. november 03.

Ahan! És pontosan merre található az a hotel? Egyébként a Rózsadombon hány % (milyen hülye kérdés.. bocs) :) hogy fotózható és penge verdákat láttok??

Nylon   2008. november 03.

A Westend Hilton, ha jól tudom a Váci úton van számszerint valahol az elején..... A rózsadomb meg necces.... (Szerintem) Szerencse kell oda! Ha csak egy napra vagy kevés időre jössz szerintem sokkal jobban megéri, ha a hotelek környékén császkálsz! (Gresham, Meridien, Kempinski)

Lui (törölt)   2008. november 03.

Oké köszike! az infókat szerintem a hotelek lesznek ha egyszer lesz annyi időm, hogy felmenjek Pestre! Thx!Egyébként ha végeztem a hotelokkal akkor itt érdemes várakozni?? (Lánchíd)??

Nylon   2008. november 04.

Hát érdemes.... persze :) Én is szoktam várakoni a nyáron, de nem konkrétan a Lánchídnál, hanem a vele szebe lévő füves részen! Az szerintem jobban mégéri mert egy az, hogy látod, ha valami beáll a Gresham-hez másik meg, hogy ha csak szimplán megy valami, ott el tudod kapni az elejét.... aztán általában van annyi időd, hogy átfuss a túloldalra és akkor ahátulja is meglehet :)

I\\/I4R[ł   2008. november 04.

Szakszerű leírás a Roosevelt-tér előnyeiről! :D

Lui (törölt)   2008. november 04.

Köszike srácok! :) Ha egyszer lesz rá időm biztos fel megyek és körbe nézzek Pesten! Roosevelt téren pedig majd várakozok :) egyébként a Roosevelt térről kb. gyalog hány perc a nyugati??

Nylon   2008. november 05.

öööö szerintem saccra kb. 20-25, de ha valaki máshogy tudja szóljon :D

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban