_
Május 007
 • 2019. máj. 09.
 • 284
 • 32
 • 23
 • beágyazás
  XXL XL L M S XS
  px
  HTML
  URL
 • jelentem
Gyártó: Canon EOS 70D
Fókusztáv: 200mm
Rekesz: f/5.6
Zársebesség: 1/320
ISO: 100
Készült: 2019. máj. 09. 15:19
Kevesebb
Több

Nagy Karolina   2019. május 10.

A skanzen lúdjai Fülekibácsi, mi meg a skanzen mellett lakunk. Anna szerint a skanzenben! :-)

Nagy Karolina   2019. május 12.

Gizella akkor te is városi lány vagy? Az uram azzal szokott szekálni hogy nem tudom a libát a kacsától negkülönböztetni! :-) Pedig de! :-)

Mádai Gizella   2019. május 12.

:) Ízig-vérig vidéki vagyok :) A háziakat jól ismerem, de a vízen néha zavarba jövök! Most a fehérségük lepett meg :)

Mádai Gizella   2019. május 13.

A kiskacsa fürdik sokat a tóban, s valóban lekopik a sárga színe :) :) No de ludak :) Szerintem kacsák, a lúdnak hosszabb a lába és nagyobb :) Így a gyönyörű színüket is megértem :)

Nagy Karolina   2019. május 13.

Háziludak, hatalmasak. Jól meg is keretnek ha nem viszünk kaját! :-)

Mádai Gizella   2019. május 13.

Házi! Szépek, jó karban vannak! Akkor időben a kajával, ha utolérnek fájni fog :) Tavaly egynek odaadtam az ujjam, hát érdekes volt :)

anna schwelung   2019. május 27.

Ne is mondd!
Beteg édesanyám a bátyáméknál lakott és a halála előtti 2 hétben igen vakaródzott, melyre a háziorvos kenőcsökkel látta el.
Nem múlt, már majd letépte a mellét, annyira viszketett, de bőrgyógyászatra nem volt szállítható....aztán 86 évesen itt hagyott minket kínok kínja közt.
De akkor már bátyám, sógornőm is kezdte, elautóztak a 20 km-re lévő szakrendelőbe, ahol az orvos megállapította, hogy rühesek :-( :-(
...és azonnal értesítést kaptam az orvostól, haladéktalanul utazzam hozzá, ahol ellátott varázsszerekkel,ami ruhákban anyu utolsó napjaiban jártam, semmisítsem meg.
Elmondta, hogy a mentők, a kórházak a rüh melegágyai, onnan szerezte be édesanyám ezt a finomságot a combnyaktörés másodszori műtétét követő kontroll során.
Az orvos szerint nem lett volna szükség a második műtétre, ha először nem csak szegecselik az öreg csontot. ...de az akkori OEP csak a 2. műtét esetén finanszírozza meg a műtéthez szükséges feltételeket. ...mert az idős ember az első után úgysem él már sokáig.
Hadd pusztuljon a férgese, csak a migráncs ne jöjjön! :-(

Nagy Karolina   2019. május 27.

Rettenetes!
Én nagyon elkeseredtem tegnap. Mindenkinek van néhány kórházi rémtörténete, de nem számít. Kíváncsi volnék, mi számítana. De nem kesergek mert majd innen is kitiltanak, mint a face-ról.

Mádai Gizella   2019. május 28.

:) Ez utóbbi (FB) nem is olyan nagy veszteség, bár magam is ott vagyok, egy kor után vagy ebben a világban sokakat csak ott látok. Engem is tiltottak már, de csak a fotókat nem engedte feltölteni sokáig, valakinek nem teszett valami. :) A kórházak, otthonok.. hát már nagyon rég ez van, szomorú és elképesztő. Nemrég én is bent töltöttem 3 napot a klinikán, előttük le a kalappal!(Debrecen)

anna schwelung   2019. május 29.

Engem rendszeresen letiltanak a kézilabda fórumból 1-2 napra :-D :-D

Kedvencnek jelölték
Albumokban