_
A tó 044
 • 2019. jan. 31.
 • 251
 • 41
 • 17
 • beágyazás
  XXL XL L M S XS
  px
  HTML
  URL
 • jelentem
Gyártó: Canon EOS 70D
Fókusztáv: 35mm
Rekesz: f/9.0
Zársebesség: 1/200
ISO: 100
Készült: 2015. okt. 30. 11:01
Kevesebb
Több

Nagy Karolina   2019. február 02.

Köszönöm Erzsike, még mindig megvannak ezek a drága ludak, a környék kedvencei! :-) Viszont ha nem visz az ember kaját, előfordul hogy megkergetnek! :-D

Somogyi Erzsébet   2019. február 03.

Akkor mikor én egy kis faluban éltem, nemhiába féltem az utcán vonuló házi ludaktól.
Azok nem voltak ilyen szépek.

anna schwelung   2019. február 09.

Remélem "egyenes" irányba úsznak a kacsák! :-D :-D
Mert egyesek részéről kifogásként merült fel, hogy sok a "...ferde,túlhúzott ,téma nélküli villanyvezetékes naplementés kép..." :-( :-(
Bár itt kevés a villanyvezeték, talán mert vizesen rázná a kacsákat? :-D

Nagy Karolina   2019. február 09.

Anna el vagyok keseredve. Nem gondoltam, hogy ennyi indulat forrong az emberekben. Most csak nézek kifelé a fejemből egy darabig. Pusz.

anna schwelung   2019. február 09.

Karolina, ismered a véleményem a kedvencelésekről, együtt is meghánytuk-vetettük, valójában szóra sem érdemes, hiszen a tetszés szubjektív, bár a módja néha nekem nagyon furi....
....de hogy valaki, valakik meghatározzák, hogy csak fotóművészekhez méltó képek kerüljenek egy fotómegosztóra, az nonszensz.
Már nem élő ismerősünk elmondta, hogy Ő a gép memóriáját kímélendő, mindent ide tölt fel...a nem nyilvánosat zárt albumokba tette.
Mások, magamutogatók, családjukat, rokonaikat, feleségüket, férjüket láttatják, szívük joga...mások számlálatlanul töltenek fel, az is az Ő dolguk, ameddig elbírja a havi kvantum.
Én beszedtem a leszarom tablettát és nem foglalkozom velük. Koromból adódóan rutinos vagyok hozzá, hogy ne álljak le csatározni, mint 1911-ben is tettem a nagyokosokkal!!....'oszt mi történt, úgy eltűntek az észosztók, mint az aranyóra :-D :-D ....bár, mint olvastam, van, aki név szerint is visszasírja őket.

Nagy Karolina   2019. február 09.

Pont azért nem megyek profibb oldalakra, mert nem akarom hogy ízekre szedjék a képeimet. Nem akarok modern irányzatokat elsajátítani. Örömmel akarok fotózni és nem versengeni. Szívesen megnézem társaim fotóit, még ha sütit fényképeznek is vagy gyümölcsfát,bármit. Lehet ezt irigyelni, hogy figyelünk egymásra. Hogy szívekben van kifejezve, ezt nem mi találtuk ki. Viszont nem nagyon értem, mit kívánna az, aki még az életben egyetlen szivet nem adott senkinek, senkit nem kedvel? Érdekes emberek. Mindegy, majd lenyugszom. Már ha meg nem szüntetnek bennünket, arra is van esély.

Hermi   2019. február 10.

Karolina: Nem lehet okod panaszra, ez a tűéles fotó szerintem bárhol megállná a helyét, nagyon tetszik. Azt javaslom mindenkinek, magamnak is, hogy a károgókat meg nem kell szóra sem méltatni, mert csak saját fusztrációjukat vezetik le így! Rengeteg manapság a gyűlölködő, kötözködő, mindenben kiabálva hibát látó ember, de ha nem törődünk velük, akkor keresnek más céltáblát.
Szerintem csodaszép lett a fotód!!!

boszildi   2019. február 24.

Már régóta vallom, nem szabad olyan emberek véleményével foglalkozni, akik belekötnek mindenbe. Mindenkinek szíve-joga eldönteni, hogy mi tetszik neki és mi nem. Ha nem tetszik, ne nézze meg, nem kötelező.
Kötekedni sem kötelező. Velem is próbálták, de nem voltam vevő rá. Abba is hagyta az illető. Szeretem a fotóidat, és ezután is kedvencelem, ami tetszik. :)

Nagy Karolina   2019. február 24.

Köszönöm Ildi! :-) És köszönik a ludak is, ma is vittem nekik egy almát, amit nagyon szeretnek! :-)))

boszildi   2019. február 26.

Akkor ők egészségesen élnek: "Napi egy alma az orvost távol tartja." :)

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban