_
A tó 114
 • 2016. febr. 15.
 • 399
 • 53
 • 25
 • beágyazás
  XXL XL L M S XS
  px
  HTML
  URL
 • jelentem
A szombathelyi Csónakázó tavat 1961 nyarán kezdték el kialakítani az egykori agyagbányászat miatt az Arany-patak táplálásával, és a helyiek már 1965-től igénybe is vehették mind a Horgásztavat és a Csónakázó tavat. 1967-ben a megye arborétumaiból fákat telepítettek a tó környékére, így az évek alatt a Csónakázótó és a környezete a város legszebb, legkellemesebb részévé vált, mindazonáltal a Horgásztó kiváló horgászási lehetőséget biztosít. Ki lehet itt fogni süllőt, csukát, amurt, harcsát, kárászt és keszegféléket is.
Gyártó: Canon EOS 70D
Fókusztáv: 70mm
Rekesz: f/4.0
Zársebesség: 1/3
ISO: 6400
Készült: 2016. febr. 11. 19:49
Kevesebb
Több

Hermi   2016. február 15.

Csodaszép! De szép nagy felhő is sötétlik odafenn...

Nagy Karolina   2016. február 15.

Anna ez a különös felhő az egész látóhatáron áthúzódott, de ahhoz egy másik obi kellett volna, hogy mind fel tudjam venni! :-))) Sokkal jobbak a kompakt fotokamerák, mert összevissza lehet nyújtogatni őket. Volt már úgy, hogy mindkét zsebemben volt egy-egy obi, meg persze a gépen, caplattam a szántáson és vert a víz rendesen. Szép képeket lehet lőni, de nem biztos hogy megéri s sok fáradság. Persze lehet hogy csak öreg vagyok! :-)))

anna schwelung   2016. február 15.

Ügyes vagy Karolina! Az én öreg csotrogányom 6 éves és miután néhány fotómon látszik a szenzorról automatikusan nem eltüntethető porszem, bevittem a Nikon szervizbe. A pasi alig tudta letekerni az obit, közben kérdezte nem szokta ezt cserélni? Mondom azt sem tudom hogy kell ezt lecsavarni.
Gondolom a víz mostanság caplatás nélkül is kiver, annyi eső esik.

arvaloky   2016. február 15.

Csodálatos a Tó, mint mindig!! (Gyönyörű lett a környéke is, én csak a 70-es években járkáltam arra felé, na meg talán a 90-es években 1x...)
No hát engem a sok obi cipelése tart vissza a tükrös gépre történő cserétől... ja és az obik cseréje... számomra nem tudom miért de vissza rettentő, macerásnak tűnő dolog.

Nagy Karolina   2016. február 15.

Tényleg macerás Arvaloky, főleg utcán. Én már összetörtem egy gépet, úgyhogy nem szívesen csinálom én sem.

Nagy Karolina   2016. február 15.

Köszönöm kedves szavaidat Arvaloky! :-))) Szerintem régen is szép volt a tó, amikor még vadregényes volt, nekem az is nagyon tetszett. Most kényelmesebb, kulturáltabb, de azóta túl sokan jönnek ide! :-)))

anna schwelung   2016. február 15.

Esőcsináló: Van bizony, be van állítva ki-bekapcsoláskor dolgozzon, de túlságosan makacs volt a szennyeződés.

anna schwelung   2016. február 15.

Nagy Karolina: Kitisztították rövid idő alatt. Van egyébként valamiféle szoftver ehhez, de nekem az nem mond semmit :-(

Sándorház   2016. február 20.

Hú de nagyszerű fotó ! Remek hangulatú szép tükröződés !

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban