Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot
12 órával előtte beáztatni, sütés előtt a domború felét bevágni keresztbe, sütni csak rendes sütőben vagy vaslapon szabad.
Ja a beáztatás azért is jó, mert ami feljön a víz felszínére az kuka.
aussie47
aussie47 2013. november 15.
Nem volt egy jó ötlet.
Krisztiti
Krisztiti 2013. november 16.
Nem.
sm33
sm33 2013. november 20.
12 órával előtte beáztatni, sütés előtt a domború felét bevágni keresztbe, sütni csak rendes sütőben vagy vaslapon szabad.
Ja a beáztatás azért is jó, mert ami feljön a víz felszínére az kuka.
Krisztiti
Krisztiti 2013. november 20.
Nagyon szépen köszönöm a jó tanácsokat!! :)