_
Mozaik 2.
  • 2012. ápr. 29.
  • 1290
  • 6
  • 17
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Pentax K-7
Fókusztáv: 24.4mm
Rekesz: f/4.0
Zársebesség: 1/400
ISO: 100
Készült: 2012. ápr. 01. 11:13
Kevesebb
Több

K7VIK   2012. május 02.

Örülök és köszönöm! :)

Edibedi   2012. május 02.

csak most veszem észre, h ez a kép 1. tegnap is megnéztem, csak akkor nem tünt fel. nagyon ügyes szerkesztés. az egyik felét megtartottad az eredeti színt, a másikon a fekete-fehér megszerkesztett. és úgy vágtad valahogy össze.

K7VIK   2012. május 02.

Igen, helyes a megfigyelés. :)
Nem volt bonyolult a dolog, Paint-tel csináltam. :)

Edibedi   2012. május 02.

aha. ha azzal a progival vágtad. nem lehet látni, a vágás helyét? rosszul fogalmaztam. az illesztést?

K7VIK   2012. május 02.

Háááát...lehet, hogy lehet látni, ha az ember közelről megnézi. De igazából ebben az esetben csak kísérleteztem, nem a tökéletesség volt az elsődleges szempont. :)

Edibedi   2012. május 07.

nem a nagy felbontásnál jöttem rá, h ez egy 1 kép akkor még, nem is tudtam. csak késöbb mikor a többit s megnéztem. szerintem, nagyon jó ötlet ez az egész amit csináltál. a fantáziádat használtad. én sajnos, nem vagyok ilyen. de ha meglátok valamilyen képet, és kirajzolódik valami, akkor egyből beindul a fantáziám.

K7VIK   2012. május 07.

nekem sem mindig jut eszembe ilyesmi. :)
de itt a fa törzsénél az elágazás valahogy megihletett...

Edibedi   2012. május 07.

nem olyan rég mondta nekem valaki. addig szobrozott több órán keresztül 1 adott helyen, mig végül rá nem lelt arra a dologra, amit leszeretett fotózni. ő is valami ilyesmit mondott mint te is ihletet kapott. én nem vagyok 1 tapasztalt fotós, nem túl sűrűn, de azért előszoktam venni az egyszerű kis kompakt fgépemet.

K7VIK   2012. május 07.

Jól teszed. :)
Ahogy mondják: "Gyakorlat teszi a mestert." - ezek szerint nekem is még nagyon sok gyakorlatra van szükségem; mostanában van is rá időm és kedvem is. :)
Amúgy szerintem érdemes játszogatni a képekkel...
Kivágni egy részt belőle, vagy változtatni a színein, a fényességén, a kontraszton - néha kialakul egy új kép, ami sokkal jobb. Ez már egyfajta alkotás. Persze én is csak kóstolgatom az ízét. :)

Edibedi   2012. május 07.

már azt hittem, h nem megy el az üzenetem mert nem csinált semmit csak pörgött a kis karika. ezért megnyomtam a frissités gombot, csak akkor látom, h megkaptad. azelött, olyan jó 15-20 perccel azt csinálta, h klikkelelek erre a fotódra, mert új üzit kaptam, és kiírja, h arbantartást végeznek. rámegyek 1 másik üzenetedre, az egyből megjelenik a kép, meg a többi komment.

Edibedi   2012. május 07.

köszönöm. most megpróbálok válaszolni a legutóbbi kommentedre, mert 1 kicsit lemaradtam az elöző miatt. idönként, én is szoktam a fotóimmal játszadozni természetesen a fotószerkesztő programmal. a kivágást én is megcsinálom, ha azt látom, h az nem oda való. amikor megcsinálom, akkor új nevet kell h adjak, mert azért az eredetit is megszeretném tartani. nem tudom, h te h vagy ezzel.

K7VIK   2012. május 07.

Az eredetit én is meg szoktam hagyni. :)

Edibedi   2012. május 07.

akkor, nem csak én vagyok így egyedül. igen ám, de idönként, plusz helyet foglal. azt tudom, h a kép, nem nagy terjedelműek.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban