_
A bűvölő...
  • 2011. jún. 18.
  • 441
  • 8
  • 10
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Canon EOS 550D
Fókusztáv: 55mm
Rekesz: f/5.6
Zársebesség: 1/80
ISO: 400
Készült: 2011. jún. 16. 09:03
Kevesebb
Több

tacsifoto   2011. június 20.

De szép sziámi cica. Húgoméknak volt egy darabig egy díjnyertes sziámi macskájuk fókabébi színű és csokibarna. Az volt a neve: Angyalföldi Gráf Béla, de mi csak Bélának neveztük. Aztán húgomék eladták, mert nem tudott szobatiszta lenni. Nagyon jó helyre került, külön szobát kapott és egy csomó díjnyertes utódot nemzett.

Zsüzsü   2011. június 20.

Képzeld el, ritka "fotósmázlim" volt vele, mert mikor egy közelben tett fotósétán lefényképeztem, az akkori sorozat minden képe rossz lett, mert nagyon piszkos volt az obi, én meg nem vettem észre..... Ezért vagy három nap múlva körbejártam, - persze semmi nem volt már olyan -, de a cica ott volt a helyén, őrzi a házat... amúgy meg sziámiban ilyen dagit még nem láttam, igaz hogy egy étteremnél lakik:DDDD

tacsifoto   2011. június 20.

Való igaz, hogy a sziámi sosem tud olyan hájpacni lenni, mint a közönséges házi macska. Hóbogyó szintén igen kis termetű cica, talán még egy kg sincs, ezt akkor látni, ha nyári bundában van. Most már szép nagyon. Kifésültem "azt a rongyos régit" belőle, az új rövid szőrű hófehér bundája nagyon jól áll neki. Egy kis "szoknyája is van"

geegee   2011. június 23.

Nagyon jó ez az állat, frankó vastag macska... :D

JCD   2011. június 24.

Nagyon szép cica...

Zsüzsü   2011. július 02.

Bizony szép, sajnos nem az enyém, de roppant barátságos. Egy vendéglőben lakik:))

geegee   2011. július 03.

Ohjaj, szegényke, biztos rossz sora lehet, alig kaphat kaját... :D Ismertem egy hasonszőrű beste macskát, az meg egy állateledelbolt mellett lakott.Imádta a boltosnő is meg az egész környék, el lehet képzelni, hogy feszült a hasa a nap 24 órájában a büdös q..vájának... :D Bent feküdt a polcokon a konzervek mögött, mert nyáron ott volt hűvös. De nem volt alaktalanul kövér, csak vastag.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban