_
325
 • 2016. szept. 10.
 • 88
 • 5
 • 5
 • beágyazás
  XL L M S XS
  px
  HTML
  URL
 • jelentem
Gyártó: SONY DSC-HX400V
Fókusztáv: 4.3mm
Rekesz: f/2.8
Zársebesség: 1/20
ISO: 800
Készült: 2016. szept. 07. 10:40
Kevesebb
Több

Rolling   2016. szeptember 11.

Kopcsik Lajos cukrász Oscar-díjas és Venesz-díjas, Guinness-rekorder, c világ- és olimpiai bajnok cukrászmester, Örülök,hogy újra láthatom egyedi ,remek munkáit.Kár,hogy az igazán értéket teremtő mesterekről nem ír a média.A lepkéket is láttad?

H1N1   2016. szeptember 12.

Annyi mindent végigbogarásztam, hogy fel sem tudnám sorolni, restellem a lepkékre nem emlékszem! Igyekeztem sok fotót készíteni, de a feltételek nem mindig voltak optimálisak. / látogatók, megvilágítás.../Legtöbbet a "berendezett" szobánál időztem, mivel minden ami látható a mind marcipán, még a padlóburkolat és a függöny is!!! Egyszerűen elképesztő!!! Egyetértek Veled, hogy ezeket a hungarikumokat nem úgy kezelik, mint ahogy megérdemelnék!

Rolling   2016. szeptember 13.

Lehet ,kiállításon van-szokták más városokba is vinni.Örülök,hogy tetszett.

Balla Béla   2016. szeptember 15.

Kicsit hozzátennék még az életrajzához. Csányi László, az ország első mestercukrásza (egyébként a nagybátyám) volt a mestere Berentén a cukrász üzemben. Kopcsik Lajos mint a "Belkereskedelem Kiváló Tanulója"-ként végzett 1959-ben. Kazincbarcikára került ahol rövidesen ő lett a cukrászüzem vezetője. Rengeteg kiállításon indult, kivétel nélkül mindet megnyerte. 10 év után megkérték, hogy hagyjon másokat is érvényesülni. Azóta Magyarországon "csak" mint zsűrielnök működik. Külföldön sem volt olyan verseny-kiállítás-olimpia amin nem szerzett dobogós helyezést! 1988-ban ő Egerbe költözött (én pedig Norvégiába). Azóta nem találkoztunk.

H1N1   2016. szeptember 15.

Nagyon fontos kiegészítést tettél, hiszen ebből is kiderül, hogy nem akármilyen tudású mesterről van szó. Számomra azért is érdekes, mivel hallom hogy ilyen csapat, meg olyan csapat indul fontos versenyeken, de ilyen kaliberű emberekről csak ritkán hallok. Számomra ilyen Kopcsik Lajos és művészete is, és ezért is örültem, hogy láthattam múzeumát!!!

Kedvencnek jelölték
Albumokban