_
ProTour 1
  • 2010. okt. 16.
  • 541
  • 0
  • 7
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Sony DSLR-A700
Fókusztáv: 105mm
Rekesz: f/2.8
Zársebesség: 1/160
ISO: 500
Készült: 2010. okt. 15. 20:14
Kevesebb
Több

anna schwelung   2010. október 18.

...ragyogó albumot készítettél egy baromi rossz világítású csarnokban!!

DosaAndras   2010. október 18.

Köszönöm Anna! Hát nem egy fotóshelyszin, de legalább közelre lehetett menni. és a fekete-fehér sok mindent megold, eltakar :)
Egyedül az a bajom, hogy kevés magyar volt, aki a fotózható asztalokon játszott abban a kétszer egy órában amig kint voltam. A másik bosszantó, a sok honosított játékos... eddig nem tudtam, hogy a törökök, meg a spanyolok is egytől egyik ferdeszeműek. :)

anna schwelung   2010. október 18.

...sajnos erről szól a sport!:-((..én kézilabda rajongó vagyok, a menő csapatokban szinte nincs magyar játékos, és férfi a válogatott csapatban is szinte ez a helyzet:-(((...kézi meccs kapcsán ismerem a csarnokot, számomra lesújtó a fény szempontjából!

DosaAndras   2010. október 18.

Elmentem a gyerekekkel Törökbálint-Diósd női kézimeccsre, hátha Annának megtetszik ... azt mondta: "maga a kézilabda tetszik, de ilyen durva sportot én nem akarok..."
Szinte mindig kint ült valaki kétpercre. Estek, keltek, jajongtak, anyáztak... :DD
Majd rakok fel arról is képeket... :)

anna schwelung   2010. október 18.

...igen, azt kell mondjam, a női meccsek durvábbak, mint a férfi mérkőzések!.......de én valahogy mégis törzsszurkolóvá váltam tízegynéhány éve....talán azért, mert nem engem ütnek, csípnek vagy könyökölnek fejen-))

anna schwelung   2010. október 23.

...köszönöm, 6 fotóban, mint cseppben a tenger......hát igen, erre mondta az NB1-es Győr beállósa - akit úgy ütnek, vernek, mint a kék mezes szőke beállóst - nem azért megyünk ki a pályára, hogy simogassuk egymást....ez a sportolói mentalitás, amivel nem értek egyet!...mondjuk a sakkozás valamelyest finomabb sport, és talán még az iszapbirkózás is:-))...rövidesen indulok a fradi pályára, ahol délután ffi, utána női nb 1-es meccs lesz...szerinted melyik meccs lesz durvább???